All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Norrmän gillar laminat

Fyra av tio hushåll i Norge, det vill säga närmare 850. 000 hushåll, har planer på att rehabilitera eller ersätta golv under hela året. Majoriteten av dessa väljer laminat, parkett eller massivt trägolv. Och laminatförsäljningen i Norge är stabil, till skillnad från andra länder i Europa där trenden är negativ.

På denna positiva marknad lanserar Gerflor nu ett brett sortiment av laminatgolv för konsumenter och projekt där slitage är lättare.

Natursten och trä

Högkvalitativa laminatgolv är väldigt naturliga tavlor av rustika trägolv.

Serien heter Virtuo, och består av sju olika produkter, som kommer ihop i en 30-talets exklusiva design och format. Virtuo laminat levereras i tjocklekar 8, 10 och 12 mm och möter dagens trender när det gäller former och nyanser.

Du kan hitta extra lång bord med fyra fasade kanter, naturligt och borstat utseende som visar träet ner till de finaste moderna och stadsplanering eller mycket rustik struktur, samt två stenmönster med format som harmonierar med design detaljer, - 605 mm x 282 mm.

Pris och kvalitet upp

Generaldirektör Gerflor, Tore Pedersen, tror starkt på Virtuo-serien.

- Vi ser att inköpsmönstret går från de traditionella och billigare varianterna till dyrare produkter. Gerflor har sedan 2009 nästan fördubblat sin omsättning i Norge, medan vi vill erbjuda flera olika typer av golv för konsumentsegmentet, säger VD för Gerflor, Tore Pedersen.

Golven är mycket slitstarka och kan användas med fördel i hus- och projektmiljöer med lätt slitage. Sortimentet presenteras speciellt för Skandinavien, och anpassas därför till dagens smaker och trender.

- Det är en omfattande samling som vi starkt tror på. Vi går all-in i segmentet och vi tror starkt på initiativet, säger Pedersen.

ADVERT

Mest populära