All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Norsk tapetmönsterrätt till skogen

Den stora majoriteten av tapetkollektioner finner man runt med färghandlare utformade i andra länder: Nederländerna, Sverige, Italien, Tyskland, Storbritannien och så vidare - listan är lång. Därför är det lite extra tid när norska nyheter släpps. Storeys har nu nyligen presenterat en helt ny design, utvecklad speciellt för den norska marknaden.

Norsk skog

Motivet består av motiv från norska fauna och flora.

Designen har fått namnet "Norsk skog", och hämtar inspirationen från vilda djur och växter i våra vackra skogar. I skogen, naturens egen lekplats, möter du harar, ekorrar, hjort, rev och förstås skogens kung, älgen. Tillsammans med blommor och träd är djuren i sitt esse,

- tapeter kombinerar klassisk och modern look, och lämpar sig väl både i klassisk, romantisk och modern hem och små och samt stora, säger Torhild Rustenberg, konceptansvarig på Storeys.

Designen är helt i linje med dagens interiör- och tapetstrender, och mönstret kan blandas med andra mönster.

Roliga färger

Norska skogar finns i tre olika färgkombinationer: Blågrön, Grön och Grön. Nyanserna är neutrala och bekväma, och försiktigt väljs ut för norska hem. De är alla lätta att kombinera med andra färger.

Den blågröna har en dammig, ljus nyans, där djuren och växterna i blåttgrön placeras på en vit bas. På de gröna och feta varianterna har bakgrunden färg medan djuren dyker upp i en vit nyans.

Den gröna varianten är en modern kakinyan.

ADVERT

Mest populära