All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Norska rap om Mercedes 190 var Youtube slog

- Det hela började egentligen bara som en liten enfald och roligt på en nackspiel, berättar Jan Emil Halvorsen Wathne (22). Han är huvudpersonen i Youtube-videon "The Mighty 190", som har varit ett offer både i Norge och utomlands. En video handlar om något väldigt många auto fil själar har en relation med: Mercedes-Benz 190.

"Om du vill vara en man med en översiktsplan, du bättre få en 190 Sport Sedan" , förkunnar Ivar Hjellseth Kjetland från passagerarsätet. Det är tydliga ironiska pinnar att bling blingkulturen med fantastiska bilar och tuffa SUV med för stora fälgar. Denna Rogaland duo väljer att hämta damer med en Mercedes som gradvis har blivit förstahandsvalet för norska ungdomar med släde.

- Vi började rida lite roligt och skrev ner en text. Så ballett upp det och vi bestämde oss för att göra en video av det, förklarar Jan Emil. Med hjälp av Broder Magnuss kompetens inom videoproduktion fick projektet snabbt luft under vingarna.

- Vi spelade in det i romjula för några år sedan och publicerade det på Youtube för ett år sedan. Det har blivit väl mottaget, minst sagt!

Folk gillar vanligtvis inte sina bilar. Vi frågar: varför inte? Foto: Magnus Halvorsen Wathne Visa mer

Separerat på grund av olaglig motor

I videon sägs att Mersja har en 3-liters motor med två turboladdare. Och det är ingen lögn. Under huven är det en Mercedes 300 E racingaxel, en motor som delar dimensionerna på 2, 6 liter, den största motorn som finns tillgänglig i 190-serien. Detta gör att 3-liters konvertering enkelt och oproblematisk, och är mycket populär bland de 190 fansen.

Coat 190 gömmer en våldsam motor med två turboer. Detta är inte polisen som skilde bil på sommaren ... Foto: Magnus och Jan Emil Halvorsen Wathne mer

Men det var inte tillräckligt för Jan Emil. Därför hakade han också på två turboer ... Resultatet?

- Bra över 300 hästkrafter, berättar ägaren. Men det varade bara i sommar. Även pojkar proklamerar "Jag lägger min långfinger upp till mannen på patrull" i låten, var de ändå erhålls genom fuzz på sommaren och bilen separerades. Motorns förändring var inte väl godkänd ...

Med AMG-hjul och vita blinkar är du kungen på gatan i Rogaland. Foto: Magnus Halvorsen Wathne mer

De är också sparas med japsebil fans, på ett speciellt elegant sätt:

"Jag ser Fast & Furious, låt mig berätta en: De är alla bara ett gäng mesar från Japan " ... Men detta är inte januari Emil favorit citat från den något satiriska sången:

- Personligen är jag raden" jag bryr mig inte vad du lyfter på bänken.Du skulle se vad jag gör med nyckeln "

Jan Emil mekker snarare bilen än att gå till gymmet, om man ska ta texten på allvar. Foto:. Magnus Halvorsen Wathne mer

Ny video i tid <999 > "The Mighty 190" är inte en en-hit-wonder. Killarna planerar väl på nästa video, som har ett mer miljövänligt tema.

- Jag har fått en mycket sällsynt 190, en 2, 5 Turbodiesel. Dessa bara byggt i 500 exemplar, vilket gör det ungefär lika sällsynt som EVO modeller. Detta har jag byggt på väg att gå på stekolja. för närvarande genomför det cirka 180 hästar, men med några ändringar, kommer vi redo att få 250-300 hästar ut av det, säger jan Emil och det måste naturligtvis vara video om det och ...

Kan detta vara rånernes Lars Vaular Foto:.? Magnus Halvorsen Wathne mer

Redan "The Mighty 190" vi får några tips om den stekt snout som kommer:

"... på gatan är de som" Vad är den stanken ", älskling gör du inte vet jag att fett hålls i tanken? "

Vi är lovade den nya videon under första halvåret 2013. Finns det en sak vi behöver, det finns fler låtar om coola bilar! Visst en bra dos humor, så här, hälldes ut. Stå på!

ADVERT

Mest populära