All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Norska naturen är en av de mest färgstarka hittades

Här hittar du bra och välkända nyanser som passar perfekt i norska hem, och inte minst i den norska ljus. Färgrikt passar bra med vårt förhållande med färg. Färgerna som är svårast att skapa atmosfär och atmosfär i hemmet är vita, beige och gråa. Speciellt om den används på flera ytor utöver väggarna.

White är kallt

genom färg årliga undersökning framkom det att medan vitt upplevs ofta som steril och kall, tror vi grått är deprimerande och att beige är tråkigt. Ändå matchar vi inte våra favoritfärger, men anser att de "vanliga" färgvalen är säkrare. Med detta färgschema hoppas Fargerike göra det ännu lättare att hoppa in i färgen havet och välja sin favoritfärg på väggen. Det är ofta när du tar chansen att du kommer att bli extra glad.

Färgerna är tillbaka

- Vi har en spännande tid framför oss, och det är klart att det norska folket är redo att omfamna färgerna igen, på samma sätt som vi har gjort under de senaste 150 åren, med ett litet vardagsrum De senaste tio, säger Fargerikes kreativa ledare, Dagny Thurmann-Hoelseth.

personliga uttryck

Color Map Norwegian Flora är fylld med läckra, klara färger och är perfekt att leka med, oavsett om du funderar på att måla tak, golv, möbler, eller allt tillsammans - möjligheten av en personlig Uttryck är bra.

ADVERT

Mest populära