All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Norge första HD-kanal

och datum FlatTV ägare bör notera är 3 oktober, rullar sedan nämligen världens dyraste tv-serie - den kritikerrosade Rom i 1080i-format för Canal Digitals satellit- och kabel-TV-kunder.

Serie och filmer.

Det kommer dock ta lite tid innan de norska producerade programmen visas i HD. TVNorge lägger nämligen precis som en high-definition variant av sin befintliga sändningsschema, men du och platt tv får åtminstone nöjet att titta på den populära TV-serier som nämns Rom och CSI.

- Vi kommer också att prioritera naturprogram, säger Morten Aass, VD för TV Norge, och en av de första bit är Nigel Marven Artic exponering från norra Kanada.

- När det gäller norska producerade HD-innehåll kommer också att komma in under 2009, och vi ser till exempel för oss att 71 grader nord kommer i HD kommer. Några slutliga tidtabeller för detta har dock inte spikats för nu, avslutar Aass.

Vem kan titta på TVNorge i HD?

Alla Canal Digitals kunder som har en HD-mottagare från oss, antingen via satellit eller kabel anläggningen får TVNorge i HD bekräftar Geir Holen - Chief Information Officer i Canal Digital till DinSide och dingz. nr.

Om du har en prenumeration på Get, RiksTV, Viasat eller andra spelare får du inte den nya HD-kanalen.

Klicka här för att läsa testet av Canal Digital HD Recording Box.

Flera dataset på DinSides datasida!

ADVERT

Mest populära