All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Norges billigaste LCD-TV?

Norges största LCD-TV?

 1. Se hela annonsen här

- Detta är ett begränsat erbjudande, säger Eyvind Sylte från Coops huvudkontor. Vi har tagit totalt 2500 TV-apparater och distribuerat dem till 310 av våra butiker. Pricey, vi tycker att detta är ett bra erbjudande till massmarknaden, så vi förväntar oss att detta ska vara ett steg bort.

Exakt vad vi tycker också i DinSide.

Det är ingen tvekan om att våra läsare är intresserade av produkten, mätt med antalet e-postmeddelanden som vi mottog om denna TV igår. Och med ett pris på 3 990, förstår vi dem bra. Mätas mot storlek och pris, det ser väldigt bra ut.

Men vad får du egentligen? Vi har inte testat TV, men har gått igenom specifikationerna, och här är våra intryck:

noterade specifikationer width = 435 class = table-ekonomi border = 0>

LT 20 C

specifikationer häri

storlek /

storlek

20, 1 "/

4: 3-format

Dissolution 800/600

SVGA

Färger <999 > 16 7000000 ljusstyrka
500 Kontrast
500: 1 Response
16 ms betraktningsfönstret
vinkel

160 grader

Livslängd den lampa
40. 000 timmar Ingångar:
1 * scart, 1 * S-video, 1 * komponent,

och VGA & DVI

PC

Högtalare

2 * 4 watt Target (handhållen)
Bredd = 45, 1 cm 58 cm hög

18 cm lång

Källa: .. // www colortac com / lt20c. htm

du får vad du betalar för

Låter dig fresta

av billiga platt-TV?

(avslutats)

Nej (51%) 696

Ja (41 %) 557

vet ej (8%) 102

Avstvemningen styrs inte och speglar bara läsarens egna åsikter.

Vill du sätter stora krav tio l-bildkvalitet och -funktioner, och drömmer om en platt-TV som kan imponera på vänner och fira veckodagar, är det ingen tvekan: då borde du välja ett annat alternativ.

Men som en ren extra TV i köket, i matsalen eller i sovrummet verkar det vara ett bra alternativ. Vi lägger också till i marginalen att TV - förutom fjärrkontrollen - är både försedd med bordställ och väggmontering. Erfaren väggmontering är sällan standardutrustning.

Ett par faktorer är viktigt att vara medveten om:

TV-format 4: 3, är detta också något widescreen modell. Nu är inte en 4: 3-TV så illa om du bara tittar på nyheter, som idag sänds de flesta tv-sändningar fortfarande i detta format.

 • Men om du ser 16: 9-sändningar, som att spela filmer på Nrk2 eller Canal Digital / TV1000 men bilden kommer att vara extremt liten, eftersom formatet inte är omtyckt.

  [Ogiltigt objekt (NAV95133)]

 • Även om TV: n har två PC-ingångar, är den inte särskilt lämplig för PC-användning.Detta beror på att upplösningen bara på 800/600, medan de flesta datorer idag använder 1024/768 eller 1280/768. Med detta sagt: Även många av de stora billigplasmaene (till exempel kommer de flesta 42-Tømmernes till omkring 20 000 visar PC bilder bäst med en sådan upplösning).

 • Men som en ren skrivbords-datorskärm rekommenderas det inte.

  Eftersom vi inte har testat det är det omöjligt att säga något konkret om kvaliteten. Erfarenheten har dock många billiga LCD-TV-apparater, vilket innebär att reproducera en bra svart nivå och detaljer i mörka partier. Vi antar också att det är fallet här.

 • på billiga LCD-TV hackor är inte ovanligt att bilden hackar vid snabba rörelser. Vi noterar dock att 16 ms svarstid inte är dålig, så det här kanske inte är ett problem här.

  Erfarenhet är också användbarhet eftersom det såg ut på de billigaste modellerna. Text-TV är också på endast 10 sidor. Ändå: Priset är mycket bra, och som ett platsvänligt kök eller stuga-TV är det nog ganska bra.

 • med en storlek på 20 inches kommer knappast att använda denna modell till stora filmkvällar roll: -)

ADVERT

Mest populära