All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Norges billigaste hus

[Ugjyldig objekt (NAV)]

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Även om många bor i block, drömmar flesta norrmän om eget hus. Naturligtvis är problemet att ge härligheten. Så vad får du egentligen? Inte oväntat, varierar mycket beroende på var du bor.

Innehåll

I den här artikeln har vi koncentrerat oss på de billigaste fristående hus i de större städerna, och vi har konsekvent sökt på bostäder som nyligen lagts ut till försäljning genom toppar och finnar platser.

Stora prisskillnader

Inte överraskande, prisskillnaderna, skillnaderna mellan städerna, den billigaste enfamiljshus i Oslo har ett rekommenderat pris på 2 2.000.000.

Jämförelse har det billigaste boendet i Stavanger ?? som är faktiskt en hel halv mitt i centrum, för en prisuppgift på en 450 000, eller hela 750 000 lägre i pris.

Men vad får du verkligen om du köper de billigaste villorna i de stora städerna?

Glöm lyxen av Oslo

I allmänhet de billigaste fristående husen ofta unga eller gamla och slitna. Om vi ​​tittar på huvudstaden är de vanligtvis båda. Om du tittar på hus i detta prislager är det därför en stor fördel att vara användbar.

Den här gången har vi dock två bra undantag; Utsikten i Bergen hävdar att hemmet är i gott skick, medan hemmet i Trondhem bara är 4 år.

Sökningarna genomfördes på Tinde och Finn. ingen fredag ​​den 19 augusti och sökkriterierna togs bort under tre miljoner som hade skrivits i förra veckan.

ADVERT

Mest populära