All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Northug i listan kändis

I paketet media erbjuds journalister från hela världen, har arrangörerna skapat en lista över kändisar som har varit eller är deltagare i WSOP - som också är känd som VM i poker. Skådespelare, idrottsstjärnor, TV kändisar och artister från hela världen uppskattar varje kommit till Las Vegas för att spela poker och kämpa för de hundratals miljoner i prispengar år. Och: ära för livet.

Petter Northug från Mosviks kommun i Norge var första gången förra året, men det var tydligen tillräckligt för att tända intresset av personalen vid WSOP. Visserligen har de döpt honom till den mer amerikanska "Petter Northug", men han är med på listan tillsammans med stjärnor som Matt Damon, Adam Sandler, Tony Curtis, Lennox Lewis, Ben Affleck och Evander Holyfield.

Det bör noteras att listan kändis har också några namn som inte omedelbart inleda någon klämta med oss ​​norrmän, till exempel komikern Louis Anderson, skådespelare Dean Cain (Superman på TV), golfare Paul Azinger eller boxare Jeff Fenech (3x VM mästare i bantamvikt).

Under förra årets WSOP var sekretariatet för WSOP naturligtvis helt obekant med Petter Northug i Norge. Men reportrar från ESPN var frågvis när ett stort antal nordiska fotografer flockades runt Northug. När de fick veta att den norska var OS-guldmedaljören, var intervjuaren och noggrann övervakning. Petter Northug placerades också på ett så kallat TV-bord på en av speldagarna.

Längdskidåkning har inte hörts. Men OL guld talar sitt eget språk.

ADVERT

Mest populära