All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Svanenmärkta mikrofiberdukar

Alla Jordanmicrofiber dukar är nu berättigade till etiketten. När dukar Svanenmärkta, kan du vara säker på att de både arbete och tillverkas till höga miljökrav. Användningen av mikrofiberdukar minskar också vattenförbrukningen och energiförbrukningen för uppvärmning av tvättvatten.

? Att Jordan fokuserar på miljömärkning ger en stark signaleffekt, och vi är glada, säger Hedstein.

Bra egenskaper

Alla dukar passerade specifika tester som drar slutsatsen att våtservetter har god rengörande effekt och är skonsam mot substratet. Dessutom är de tvättbara, har god hållbarhet och kvalitet och uppfyller Svanens specifika krav miljö- och hälso under produktionen.

? Jordanien är mycket bekymrad över miljöanpassad produktion, transport och materialval, säger Jordaniens produktchef, Marianne Grøtte.

Symbol för kvalitets

Swan etiketttestkraven innefattar duken måste uthärda 200 tvättar vid 60 graders värme.

? Svanmärket är också en symbol för kvalitet, betraktad av en oberoende kropp. Testet från Teknologisk Institut bekräftade att Jordans mikrofiberdukar faktiskt tolererar 500 sänkor i upp till 90 grader av värme, vilket var viktig information för att vi skulle kunna dokumenteras i ett oberoende test. Att använda svanmärkningen gör det lättare för konsumenter att välja en miljövänlig och bra produkt, säger Grøtte.

ADVERT

Mest populära