All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

äDla till natten

Sovrummet är inget mindre än en glädje för ögat, och innehåller flera element för att säkerställa välbefinnande, eftersom det inte längre är sovrummet som står bakom resten av huset. Vi söker en bekväm, varm och säker upplevelse när vi återvänder till rummet som bär så många namn - sovrum, sovrum, alkov, den mest heliga, kammaren, budoaren. Och säkert mer.

Rummet är indelat i tre zoner: säng, arbetshörn och läsbord. Färgerna lämnas överallt. Väggarna hade en panel från tidigare, som husägare valde att behålla. Målad i varm grå färg är de dämpade, tysta scenerna för resten av interiören. En fin detalj av resultatet är att profilerna har ett mycket strängare uttryck med ny färg - en form av randeffekt.

Fotbollskott: Bäddsäcken i städt tvättlinne passar fint mot mattan. Två sängkläder, den i valda, och en puff i en glänsande textil, är en spännande blandning av texturer.

Tygerna gör mycket för rummet

"PÅ KONTORET": En fin liten arbetsplats har rum i ett hörn.

Textilier är tillbaka med stor kraft, och här har husägare broderade material, texturer och färger som gör mycket av känslan du känner. Sängen är rymlig och har flera lager av känsliga tyger, i form av kuddar, sängkläder och sängkläder. Gardinen har två typer av textil, mattan är långärmad och avföring har ett mjukare uttryck än bara träslag.

Slät och funktionell

Sängsäcken är vadderad och dras av textilier, som både är en färgkontakt, men gör det också bekvämare att sitta upprätt i sängen. Bildvinkeln är lite knepig, eftersom den verkar vara lite smalare än sängen medan den faktiskt är så bred. Ett ordentligt "käftdrag" är att det dras hela vägen upp till taket, och på så sätt verkar takhöjden större än den är. Något att tänka på om du har extra lågt tak, eller bara dröm om "några extra centimeter".

Mjuka Gardiner

Garderober är ofta inte särskilt attraktiva, och här har de valt en smart och fin lösning. Ett litet rum bredvid fungerar som en garderob, och har en fotgardin istället för dörren, som förutom att dölja öppningen är en mjuk och rolig faktor i inredningen. Två bälte av velours ger den vikten och en extra sofistikerad känsla.

VÄLKOMMEN READEKROK: Ja, tack! Ett trevligt ställe att hitta fred.

ADVERT

Mest populära