All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ninas gammal Mercedes sells sig själv

"Efter sju år i Ninas egna hon bestämde i höst att ersätta mig med något som kan framgångsrikt kallas rymdskepp på fyra hjul!

omöjligt det är att bli vän med den nya bilen dessutom talar det enda binära koder "

Så börjar intressant text av försäljningen ad av Nina Sandberg 1993 modell Mercedes-Benz 250 D

Framåt berättar bil:

" Detta innebär att jag nu ut på marknaden och är på jakt efter min femte ägare eftersom jag rullade ut i dagsljuset någon gång under 1993.

jag ursprungligen kom från moder Tyskland enligt min ödmjuka ungdom, och har tagits mycket väl hand om adoptiv landet. min första Ägare bor inte långt borta Nina, så hon har hört många historier om min barndom och driften!

Vissa rynkor och leverfläckar är att varit i min ljusblå metallic färg, men efter att jag nu har rullat 322. 000 km kan vara inte förvänta sig mirakel! Dog jag har många, många kilometer kvar att erbjuda, så länge du ser till att jag får påfyllnad och håll mig hårt

Jag har aldrig vägrat när Nina har bosatt sig i och vred om nyckeln, inte heller är jag hårt i kassan -.! alla fem växlar framåt och en back verk "

Tommy Rustad testade CLS 63 AMG på Rudskogen. Vi filmade allt!

Sju år längs

En intressant och rolig text försäljning annons kan göra underverk för att dra uppmärksamhet till en annars brukligt och lite sensationella bil. Men sällan har vi sett en text som är så implementerad som den här.

- Jag fick idén genom en veninne, som föreslog att jag kunde hitta något lite annorlunda från försäljningen av den gamla bilen, säger ägaren Nina. Hon köpte det för sju år sedan för att använda det för en övning med sonen som skulle ta ett certifikat.

"Vissa rynkor och leverfläckar är att varit i min ljusblå metallic färg, men efter att jag nu har rullat 322. 000 km kan vara inte förvänta sig mirakel!" berättar bilen. Foto: Nina Sandberg Visa mer

- Men har det inte en paus? Var det inte förbjudet att träna det vid den tiden?

- Hehe, jag är inte säker, men jag tror det. Men vi körde bara på privata vägar ute på en gård, förklarar hon.

I alla tider, Nina och Mercedes hade många äventyr tillsammans, inklusive laviner från taket. Bilen berättar:

"En gång var Nina så dum att parkera mig för nära ett hyreshus i huvudstaden, direkt efter en stor snöfall Man skulle kunna tro att hon aldrig hört talas om tak laviner, men jag tror att hon lärde - snön föll tungt på mig och. jag fick en buckla i taket. det var att gå för henne att kämpa för att skyffla ut mig igen, tror jag. Dessutom saknas antenn piska mig, men det är enkelt att byta.

Det är bra jag nästan bor i landet nu, för det fanns några huliganer i by'n som förstörde panserpryden min en gång! Jag vill inte uppleva det igen! Men kom ihåg Nina du vet, fann hon stjärnan mi (hon är lite min stjärna också), så det är alltid med mig -. Kupén som en försiktighetsåtgärd "

- Men vilken bil är den nya rymdskepp på fyra hjul, då?

- det är en 2010 års modell Volkswagen Passat CC kommer det tyvärr all uppmärksamhet nu och Mercedes blir lite bortglömd Därför hoppas jag att någon vill ta hand om det

annonsen du kan se i hans!.! helt här.

ADVERT

Mest populära