All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

NIDS flaggskeppsbutik öppnas

Nordsjö Idé & Design (NID) har öppnat vad som kommer att bli kedjans flaggskeppsbutik i Oslo. Honda Skotvedts tidigare lokaler i Ensjøs stad har förvandlats till en vackert inredd 850 m² stor detaljhandel. Butiken har en professionell avdelning med höga servicenivåer och tre blandningsstationer, spårstation för spår och en stor konsumentavdelning med tapeter, golv och verktyg. Ett möte rum i ryggen att använda när kedjan utbildning av anställda och franchisetagare och kan lånas av leverantörer och hantverkare som kommer att ha möten eller demonstrationer.

Flyttar proffs

Den lilla trånga pro shop i Markveien opereras, åtminstone tills hyresavtalet i lokalerna löper på tre år. Butikschefen Tommy Haraldseth är nu avdelningschef på Ensjø, bevisavdelningen och har tagit det mesta av personalen. Lusten är också att få ut det mesta av kunderna, och de lockar mycket bättre logistik och ett större produktsortiment.

- Proffesionalavdelningen är i full gång, och tack vare ordet kommer kunderna att flöda. Konsumentavdelningen kommer att vara fullt fungerande under sommaren. Det finns 75 procent av sortimentet och det finns eget initiativ från avdelningschefen som börjar i augusti. Vi har en dröm om att få en 50/50 distribution av kundbasen, säger Geir Mellum, kedjedirektör på NID.

Stop Leak

Mellum har stort förtroende i kedjan koncept som har varit framgångsrikt för sex år i Sverige, och 2, 5 i Norge. Kedjan har öppnat eller öppnar för närvarande 27 butiker, varav två är kedjeägare och resten franchise. På 4-6 år hoppas de vara i 50-60 butiker.

- Ambitionen för NID är att stoppa läckaget av byggprodukter genom att inspirera och ge det lite extra. Om vi ​​inte får det här, kan vi inte heller begära det från franchisebutikerna.

Hembesök

- Vi kommunicerar för inspiration inte pris och produktinformation - till kunderna och att inspirera till möblera hela rummet, inte bara en vägg. Därför har vi anställt en inredningsarkitekt som börjar inom några veckor, vilket ger kunderna hembesök.

NID arbetar också aktivt med att leverantörer producerar produkter som de kan vara ensamma.

- NID är ett nytt koncept och bör märkas i butiken. Det blir inte bara ett nytt tecken. Vi lyfter industrin och får också proffsen att se mervärdet i kedjan. Vi kommer att bygga förväntningar och kunna möta dem, avslutar Geir Mellum.

ADVERT

Mest populära