All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Pärl med uteteppe på terrassen

Mattorna på terrassen är trevliga och praktiska. På en stor terrass samlar en matta utemöblerna i en varm zon. Precis som en salong filt inne i vardagsrummet. En annan fördel med mattor ut är att plattor inte blir för heta för nakna fötter. Med andra ord är mattorna på terrassen säkra och läckra.

LÄS OCKSÅ: De tips du behöver för uteplatsen.

Välja kvalitet

- Det finns många lösningar för personer som vill ha filtar. Vissa väljer billig nålfilt eller tuftad konstgras som ser ut som gräs. Trenden är nu att människor vill ha riktiga filtar där ute. Vi säljer fyra meter rullar av rullar som är en vävad produkt i den fasta polypropenen. Garnet tål solljus och kan förbli utomhus året runt, säger Björn Musum på Musum Inredning i Trondheim.

humör: Bakgrund hus erbjudanden, genom Maria Flora, både mattor i lugna neutrala färger och mattor i färger som ökar sin uteplats. (Foto: Mari Rosenberg / ifi Com.) "> humör: Bakgrund hus erbjudanden, genom Maria Flora, både mattor i lugna neutrala färger och mattor i färger som ökar sin uteplats (Foto:. Mari Rosenberg / ifi . com)

för längre livslängd

uTAN luftfuktighet Mattor med perforerad baksida gör att vattnet kan komma in (Foto:.. Mari Rosenberg / ifi uk) "> ingen fukt: Mattor med perforerad baksida tillåter vattnet att strömma genom. (Foto:. Mari Rosenberg / ifi Com)

För dem som vill ha en uteteppe år rekommenderar Musum rulla ihop när vintern kommer.

- Inte för att mattan inte kan tolerera norska vintrar, men eftersom det är ofta mycket smuts i regn och mattor är smutsiga. Å andra sidan är det lätt att rengöra dessa mattor. Det torkar bara bort, säger han.

Lyx uterum

Musum Interior har ett stort urval av mattor som tål utomhusbruk och de erbjuder kunder att göra filtar för kundens mål.

- Vi anpassar mattorna och symar kanterna så att mattorna passar perfekt på terrassen. Vi vet att nordmän spenderar mer pengar i vardagsrummet. Vi väljer fortfarande dyrare möbler och vill ha det så snyggt som inuti. En ordentlig utomhusfilm lyfter vardagsrummet till nya höjder, säger Bjørn Musum.

Perfect: - Vi anpassar mattor och sy kanterna så att mattor passar perfekt på terrassen, säger Björn Musum på Musum Inredning i Trondheim. (Foto: Bjorg Owren / ifi Com.) "> Perfect: - Vi anpassar mattor och sy kanterna så att mattor passar perfekt på terrassen, säger Björn Musum på Musum Inredning i Trondheim (Foto: Bjorg Owren. / ifi. nej)

ADVERT

Mest populära