All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

New York Citys mest kända lägenhet till salu

I Norge uppskattas radhus att öka mest under 2012, men det betyder inte att radhus runt om i världen är en bra investering. Inte ens om townhouse har blivit världsberömd genom filmer och TV-program.

I det här fallet verkar det som en mycket bättre idé att investera pengar i designmöbler.

Bestämmer att vara annorlunda plats

Radhuset vars entré användes som caretaker Carrie Bradshaws hem i tv-serierna Sex och singlar, är nu till försäljning för en annan tid på knappt fyra månader. Den här gången med en prislapp på 9,6 miljoner dollar, eller i dagens takt, 55,333 miljoner dollar.

Den svimrande summan ger dig 380 kvadratmeter utrymme i bruttoområdet, fördelat på fyra våningar. Här finns fem sovrum, sex eldstäder och tre badrum. Radhuset ligger i 64 Perry Street i West Village, New York, och såldes i november 2011 för cirka 51 miljoner dollar, eller 9 miljoner dollar.

I tv-serien är Carries hemma på Upper East Side, men i verkligheten är lägenheten väl belägen längre söder om Manhattan. Det verkar dock så trevligt i West Village, så varför bor inte någon i det här huset?

Läs om flikar du borde undvika när du tittar på.

Utsikt till 64 Perry Street, se fastighetsmäklare Sothebys realty. Och som du kan se från bilderna längre ner i det här fallet är det betydligt större än Carries filmstudio. Men det borde vara bra?

MED SE: Carrie tittade på grannskapet från hemmakontoret. I själva verket hade hon tittat rakt in i ögonen på en massa turister. Foto: Foto: Filmweb. nej

SOVRUM: Det fanns inga glada scener från Carries lägenhet. Här hjälper mästersprutande Charlotte, Samantha och Miranda Carrie att rengöra garderoben. Problemet sägs vara det konstanta flödet av turister som hela tiden tar en bild av sig själv på trappan framför 64 Perry Street, som är till salu och 66 Perry Street, som fungerade som Carrys förlovningsfest i senare episoder av tv-serien.

Den nya Daily News-webbplatsen pratade med två turister, Eden Cheng (27) och Ethan Kho (25), som med glädje erkände att de inte kunde tänka sig att vistas på adressen, även om de hellre skulle titta på Trappan framför,

PROSPEKTIVET: Det här är inte de rum vi kommer ihåg från TV-serierna Sex och ensamliv. Men det ser verkligen ut i 64 Perry Street. Foto: Skärmdump från sothebysrealty. com

GREEN FLEKK: Det finns även en bottenvåning uteplats på denna lägenhet. Foto: Skärmdump från sothebysrealty. com

PLANTERING: Här kan du ta med ett par par Manolo Blahnik skor, som var bär stor svaghet. Foto: Skärmdump från sothebysrealty. com

- Ditt hem är tänkt att vara en plats där du kan koppla av.Trots att jag hade varit en superrik, skulle jag inte betala pengar för ett hus som människor går hela tiden, sa Kho till platsen.

De första vyerna på radhuset var förra veckan. Från och med idag är det fortfarande ute för försäljning. Sotheby kommer inte att kommentera frågan.

Men mäklaren Robby Browne, som hanterade försäljningen i november förra året, hävdade till NY Daily News att köparen inte hade för avsikt att sälja huset vidare med den första.

Men det kan sägas innan vardagen fylldes av sex och engagerade ockuperade turister?

Läs också:

38. 850 000 separerar dessa två hem

Kontrollera vad ditt hem är värt

Köp inte bostäder innan du svarar på dessa frågor

Detta gör hemmet till det mest attraktiva

ADVERT

Mest populära