All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Ny vattenburen färg

Nordsjö One är tjockare än många andra vattenburna färger. Detta gör att du kan få mer färg från intervallet och jobbet är enklare och snabbare. Dessutom har färgen bra täckning. Detta är särskilt viktigt på de mest sol och väder utsatta ställen på huset som har sitt ursprung, kanter och hörn.

Snabb torr

Många hyra hiss eller ställningar, vilket ökar säkerheten och förenklar sliparbetet. Men det kostar och det tar tid att flytta dem från vägg till vägg. Man torkar så fort att du börjar tidigt på dagen, du kan måla två lager på samma vägg utan att flytta utrustningen.

Enligt tillverkaren är färgen också bra. Testresultat på färgbevarande visar att färg och glans varar upp till 16 år, i synnerhet hålla ljusa färger med vita pigment. Färgen kan appliceras med en spruta, rulle eller pensel. Nordsjö One finns i fyra storlekar och finns hos Nordsjö-återförsäljare över hela landet.

Miljömärket Svanen

En är Svanmärkt. Det innebär att färgen har fått hela tillverkningsprocessen, användningen och bortskaffandet enligt strikta miljökrav. Svanen är också ett system för kvalitetskontroll, sätta höga krav på egenskaper som fuktskydd inomhus, väderbeständighet utomhus och beständighet.

ADVERT

Mest populära