All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Twist av åtta bostäder färg

Trähusen har i Norden endast åtta olika färger när försäljningen av de mest populära görs. När du väljer vilken färg och typ du borde ha på ditt hus borde du ta hänsyn till vad du gillar bäst, träets kvalitet och hur utsatt trädet är för solen.

Moderniserad färgskala

Flügger färg har kommit med en helt ny moderniserad färgskala, som är baserad på de föredragna färgerna i Norden åtta. Den nya husfar genen utmanar gemensam uppfattning om valet av bostäder färg och har potential att bli nya klassiker när de arbetar i skogen, stranden, stad och land.

Färgerna är från trendsamlingen.

- Vår statistik visar vilken utefarger säljer mest i Norden för 2012. Det finns åtta nyanser som går från vitt, ljusgrått, klassiska ljusblå, röd / rödbrun, mörkbrun, antracitgrå och svart, berättar Lone Bjørslev Kisbye i Flügger.

Även om denna översikt tas från Flüggers försäljningsstatistik, är siffrorna också tillämpliga på andra, anser hon.

- Vi vet från andra i branschen att dessa åtta färger är störst på försäljarlistorna, säger hon.

Synlig struktur

Färgerna i den moderniserade färgskalan finns i två utgåvor, genomskinliga och omfattande. Den genomskinliga behåller den synliga strukturen hos trädgårdsmöblerna.

- träd har sin synliga historia träets ådring, och när vi tillämpar en transparent oljefärg, får vi både en trend färg och vi bevarar också den vackra bilden av trä träets ådring. Det ger ett rakt och rustikt utseende som passar fint på terrasser och trädgårdsmöbler, säger Lone Bjørslev Kisbye i Flügger.

Permanent skydd

Omslaget upplagrar missfärgning och eventuella mindre reparationer. Träet kommer också att ha ett bestående skydd mot solens strålar och passar därför bra med renoveringen av ett hus eller stuga.

- Vi väljer en omfattande utgåva när vi vill att trädet ska få ett optimalt skydd. Konsumenterna väljer ofta rikstäckande för att förbättra ditt hem och stugan när denna typ av färg tillsluter och skyddar träet mot väder och vind, säger Lone Bjørslev Kisbye.

ADVERT

Mest populära