All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Nya, snygga paneler från Mill

Panelugnar är överlägset den mest använda värmekällan i norska hem. Trots det stora antalet ugnar i Norge uppfattar få av oss traditionella panelvärmare som särskilt estetiska. Den enda funktion som ugnarna har gett oss har hittills varit att de ger den värme som behövs för att hålla hemmet bekvämt under hela hösten och vintermånaderna.

Mill skiljer sig från andra panelugnar med det härdade glasfronten, en stötskyddad glasplatta som gör ugnarna eleganta och aktuella. Vem skulle tro att panelvärmare skulle vara en spännande syn i vardagsrummet, köket, sovrummet eller ens badrummet?

Design till rätt pris

Mill ger dig allt du kan önska från en panelugn. Spännande och elegant design, flera olika alternativa termostater, effektiv och jämn värmefördelning i rummet - till ett mycket rimligt pris.

Under de senaste åren har flera andra aktörer erbjudit glasvärmare på den norska marknaden med priser från 4000 kr och högre och har därmed inte kunnat konkurrera på pris jämfört med traditionella paneler. Mill är kompromisslös och ger det bästa av båda världarna - spännande design till rimligt och mycket konkurrenskraftigt pris.

Bekvämt och säkert

Läs också:

Så enkelt att isolera dörrar och fönster själv.

Att dra fönster och dörrar är obekväma och minskar komforten. Men du kan isolera dörrar och fönster själv, tror experter.

Ugnar bygger bara 70 millimeter ur väggen och på grund av den snygga fronten ser de bra ut på vilken vägg som helst i hemmet. Förutom en smal design har Mill ett antal säkerhetsfunktioner som frostskydd, överhettningsskydd och en digital display och termostat för enkel användning. Ugnen är godkända för placering i zon 2 i våtrummet, så du kan enkelt montera ugnen i badrummet om du vill.

Mill finns i 11 modeller:

600W panelugn: Har en effekt på 600 watt, en höjd av 46, 5 cm, djupet 6 cm och en bredd på 63, 5 cm. Dessa finns i vit och svart och kan levereras med 3 olika termostater (elektronisk, dag / natt sänkning, 7 dagars program). Lämplig för rum på 8-11 m2. Modellerna har rekommenderat pris på £ 1099-9999, -

600W lista: Har en effekt på 600 watt, höjd 23, 0 cm, djup 6 cm och bredd 100 cm. Dessa finns i vit och svart och kan erhållas med 2 olika termostater (elektronisk och dag / natt sänkning). Lämplig för rum på 8-11 m2. Modellerna har rekommenderat pris på 1199-1399, -

1000W panelugn: Har en effekt på 1000W, en höjd av 46, 5 cm, en djup på 6 cm och en bredd på 101, 5 cm. Dessa finns i vit och svart och kan levereras med 3 olika termostater (elektronisk, dag / natt sänkning, 7 dagars program).Lämplig för rum på 12-16 m2. Modellerna har rekommenderat pris på £ 1299- 1499, -

Se också:

LG Nordic Prestige, LG Nordic Artcool och LG Nordic Libero värmepumpar

LG lanserar en ny serie av värmepumpar avsedda för en sak - att möta de unika Nordiskt klimat Värmepumparna är kraftfulla och energieffektiva i en klassisk ...

Mill finns i de flesta el-, bygg- och järnkedjor från och med september 999.

Ytterligare information: www. millovn. nej

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära