All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nya Storeys = annan historia

Bakgrund Leverantören har haft 30 procents tillväxt under det första halvåret, och kan berätta om en exceptionellt bra sommar - trots den stora interna grepp och svag krona. Mod och vilja att gå på nya vägar är tillskrivna mycket till orsaken, och gänget tvivlar på att de är på rätt spår.

Christian Kolderup, Man Director i Storeys

-. Vi har ett enormt fokus på renodling, med fokus och koncentration. Vi skulle hellre vara bra på några områden än halvtid på många. Det är därför vi har valt att ta bort alla med golv i ett separat bolag - Golv Guys - säger Christian Kolderup, som i sin position som VD, har det senaste året arbetat intensivt med att städa upp och effektivisera våningar. Företaget, som omfattas av Inhouse Group, består för närvarande av 15 anställda med fullt fokus på väggprodukter. Även om utsöndringen av avsnittet golvet var ett drastiskt steg, både ekonomiskt och praktiskt, har han stor tro att det var det rätta för framtiden.

- Tapeter och golvförsäljning är två olika sätt att tänka och arbeta. Vi har haft säljare som är bra på ett område, och mindre bra på den andra. Det handlar om intresse, passion och hur vi twisted tillsammans. Genom att dela upp företaget är målet att alla ska arbeta med vad de är passionerade för. Gulvgutta är specialiserat på golv och vi specialiserar oss på tapeter, expanderar han.

Full fokus på förlusten

På utställningen i augusti, fyra trendteman presenteras, inklusive Lekfull och färgrikt.

Och på sistone har Storeys just blivit specialister på tapetet, det råder ingen tvekan.

- Vi har fått mycket beröm och feedback att vi är bra på att identifiera vad som händer på marknaden. Här är Torhild (Rustenberg, VD, redaktör.) Vem gör ett bra jobb. Hon har en känsla, känsla och förmåga att förstå hur marknaden fungerar, vilket inte är mycket förnöjer, lovar han.

Massiva bokpaket med ett brett utbud av mönster i olika stilar har blivit ett kännetecken för Storeys de senaste åren. Under Gift och interiör utställning var höstens nyheter presenteras, tillsammans med tillkännagivandet att kronan nu har tagit över försorg Eijffinger i Norge.

- Som en tapetleverantör finns det alltid några märken att lägga till lite extra. För oss har det länge varit Eijffinger - det finns en byrå vi borde ha, detta är det, säger Concept chef Torhild Rustenberg.

Torhild Rusten, koncept manager

Hon var alltså inte sent på vändning som Erik Torp i Astex fastnat henne ett visitkort och diskret sändes tanken att han överväger att sälja Astex och Eijffinger byrå, en gång på IFIS förlust forum. Efter några positiva möten var det inte heller massorna av Storeys eller Astexs rifle som tvivlade på att det var full match.Storeys tog över Eijffersbyrån den 1 september och ägaren till Astex Decoration, Erik Torp, gick med i företaget - nu som Storeys man.

- Eijffinger fyller det sista hålet med oss ​​och överväger ännu mer att vara en totalleverantör på den norska marknaden. Att Erik gick med, med sin erfarenhet, sitt engagemang och vinnande varelse, är vi väldigt glada, säger Rustenberg.

Med över 20 års erfarenhet inom branschen och ett hjärta som brinner för tapeter, är Erik en drömkandidat att gå med i laget.

- Hans långa fart i branschen, i kombination med den passion han ställer för dagen, är helt ovärderlig. Vi var aldrig i tvivel när han öppnade för möjligheten att följa, och han betyder stort mervärde för oss. När hans kunskaper, förmåga att ta kapten och uppriktiga glädje av att vara kunder i kombination med vår apparat och organisation, det är utan tvekan en win-win situation för båda parter, röstar Kolderup in.

För Erik Torp har idé att säga upp Astex Decoration har varit en process som har gått över tiden.

Erik Torp tar Eijffinger med honom till Storeys.

- Under senare år har jag gradvis ändrat synpunkter på Storeys, och det började när jag träffade Torhild på tapetforumet för några år sedan. Vilken positivitet - och för en förmåga att skapa spänning! Jag trodde det. Och samtidigt har hon gjort så bra jobb med samlingarna. Efter det första mötet med Erik Brennmoen i vår, jag fick genast en stor respekt för den begåvade, jordnära och underbar människa han är, och jag har sett vad ett fantastiskt jobb Christian har gjort att fånga så mycket. Jag är nu en Crown-man, och kan inte vänta med att gå ombord på jobbet här, skryta Erik Torp, som uppskattar det på bolagets fokus på att ha en god stämning på arbetsplatsen.

Storeys har tagit över allt från Astex och kommer att tjäna alla Astex kunder på samma sätt som tidigare.

Positiv inställning

Elegant & Sofisticated är en annan av höstens trendsätt från Storeys.

- Det viktigaste i Storeys är att spela varandra bra. Här är inte viktigare än andra, vi har bara olika jobb att fylla. Och vi ska alla ha kul på jobbet. Alltid. Detta gagnar utan tvekan både vår interna miljö och våra kunder. Leendet måste luras och du kanske tycker att det är kul att göra jobbet, säger regissören entusiastiskt.

Han tror på en kombination av unga anställda och de med längre service timmar. Då skryter han hemlös av sina egna medarbetare, och upprepade gånger upprepar att det här är människor som "blöder för utkast".

- Har jag en dålig dag, du behöver bara ta en tur till affären eller kundservice, kommer det alltid vara uppfyllda av positiva människor, och jag går alltid med ett leende på läpparna, sade han.

Storeys framåt

- Nu när vi är i flödeszonen, får vi förtroende, och det är bra, men det är också viktigt att se till att vi inte är arrogant. Därför går vi för kontinuerlig pulsering på marknaden och lyssnar på kunderna.Vi har många spännande planer i framtiden, och målet är att vi ska vara ledande på förlusten inom några år, avslutar Christian Kolderup.

ADVERT

Mest populära