All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Nya Sony Center öppnade

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denna butik är inte den första i sitt slag i Norge, finns det redan två i Bergen och en CC Västcentret vid Lysaker i Oslo. Förutom interiören och stilen på förhand präglas butikerna av att de bara säljer Sony-produkter.

Varje Sony Center drivs av oberoende företag, och butikerna i Norge ägs av Detaljpartner AS. Även om det är en separat AS som äger butiken, är det knappast tveksamt att band till Sony är starkare än vanligt i branschen. På öppningsdagen var åtminstone flera personer från Sony Norge väl representerade och moralen är tydlig: ingenting kvar till slumpen.

Verklig entusiast

Är sådana specialaffärer vägen att gå?

(avslutats)

Ja - definitivt (55%) 135

Well - är mer ett komplement till de stora butikskedjor (27%) 65

Nej - jag föredrar de stora kedjorna (Elkjøp / Siba & co) som inte är låst till en tillverkare (9%) 22

Nej - stick med nätbutiker (9%) 22

Avstvemningen styrs inte och speglar bara läsarens egna åsikter.

- Min karriär började när jag började arbeta i en 14-årig hi-fi-verksamhet, säger Oddvin Hornnes i Retail Partner. Sedan dess har intresset för teknik bara ökat, och det har varit ett nöje att etablera Centerkonceptet i Norge.

- De sökord som gör vår framgång är den optimala platsen och ett brett utbud av produkter, medan vi betona demonstrationer och ge kunden en upplevelse av vad produkterna kan göra, fortsätter Hornnes. Med oss ​​kan kunderna känna och känna produkterna, och eftersom all personal på ett Sony Center specialiserat sig på Sonys produkter och lösningar får du bästa möjliga rådgivning.

Klicka här för att se bilder av butiken och erbjudanden

Qrio och öppning erbjudanden

Medan vi journalister tog bilder i butiken och dess produkter, var kön utanför längre och längre, som vanligt, på öppningsdagen flödade det nämligen med stor öppning erbjudanden .

Och även om kunderna kom på grund av erbjudandet var det förmodligen Qrio-roboten som var huvudattraktionen för pressen. Qrio-roboten kan dansa, prata, spela fotboll och ta hand om alla händelser. Moroklompen är dock inte till salu, men har uppgift att visa världen hur långt Sonys teknik har kommit.

  • Klicka här för att se bilder av Qrio
  • Eller klicka här för att se fler videor på Qrio-showen på vår systerpublikation IT-tidskrift.

ADVERT

Mest populära