All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nytt rum för syster och bror

först ut var den äldsta man, Joachim. Han driver högkvalitativ motocross och är intresserad av data. I sitt nya rum ville han ha färgerna svart och silver, skenade röda detaljer. Det var viktigt att rymma en riktig muffin där han kunde visa upp sina priser från motocross tävlingarna.

Rummet på 12 kvadratmeter var målat ljust och fönstren kämpades med några lager silverfärg. Joachim fick en ny säng, skrivbord, stol och garderob. Skrivbordet har en glasplatta och skåpen är en blandning av klara och sotfärgade speglar.

- Det är något obekvämt med vanliga ytor där allt verkar, säger mamma. Men hon är imponerad av sin sons förmåga att hålla rummet snyggt och städat. Han har sin egen sprayflaska med glasrengörare och tar hand om att avlägsna fingermärken och damm regelbundet. Inte dåligt!

Interior medvetna 13-årig

Katinka är en ung dam med starka åsikter och färger och interiörer. När hennes rum var klart var hon redan helt medveten om hur hon ville dekorera den. Tillsammans med sin mamma gick hon till färghandlaren och plockade upp bunkar med broschyrer och färgprover.

När hon kom hem, satte hon sig med en sax och lim för att skapa en skiss på hur hon ville det nya rummet. Bland annat såg hon randiga väggar i färgerna rosa, grön och ljusblå. Efter att tänka på och fått råd av Inger specifika Katinka för att ha en randig väggen och måla den andra i en ljus, neutral färg. Hon visste också golvet hur hon ville. Det ska vara grått och av gummi!

ADVERT

Mest populära