All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ny online

Under Byggmas paraply finns flera fabriker. Hittills har produktinformationen hittats på Byggmas egen webbplats.

Här har du kunnat hitta information om skyltar och fönster för att namnge något, men det har inte varit lätt!

En tydlig profil

Nyligen valde företaget en förnyad webbprofil - alla fabriker har fått nya nya webbadresser.

Dessutom har Byggma fått en ny webbplats där inmatningssidan länkar till de andra nya sidorna.

Byggma är främst en koncern och moderbolag för de norska fabrikerna. Huntonit, Forestia, Fibo-Trespo, Uldal och den svenska fabriken Masonite Beams AB.

- Byggma är inte riktigt en producent, vi ville därför ha koncernens hemsida för sig själv och samtidigt fokusera på de enskilda varumärkena. När någonting var tvungen att förändras var det allt eller ingenting. Därför har alla märken fått nya webbplatser, säger Torunn Mangseth, marknadschef på Byggma.

Visualiserar produkterna

Nu kommer de enskilda växterna och deras produkter att visualiseras.

- Det är spännande att skapa nya webbsidor. Det blir mycket lättare för konsumenten att se vad de ska ha av nya väggar och tak. Plotter-in sökord som "pre-deployed wall" i sökrutan går istället direkt till den enskilda webbplatsen istället för att titta upp i Byggma, säger hon.

Mangseth är mycket nöjd med de nya sidorna, och säger att de olika företagen i stor utsträckning säljer färdiga produkter.

Närmare bestämt från badrumspaneler, "Köksbord" till skräddarsydda lösningar.

- Det är personlighet för varje sida. Där kan du läsa portföljen och skriva ut på produktbilder och se miljöbilder. Det är också lätt att hitta installationsanvisningar och tekniska data. Det finns goda kvalitetsprodukter. Vi hoppas att de nya sidorna kommer att inspirera, avslutar Mangseth.

ADVERT

Mest populära