All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny tidskrift till salu nu!

Denna månad diskar vi gjort en fruktsallad med en Autofil blad. Under dessa valstider undrar många bilfolk vad som kommer att hända med transportpolitiken under de närmaste åren.

Därför tog vi transportministeren på vägen och frågade alla frågor som vi och läsarna undrade. Vad hon tänker på frågor som re-registreringsavgift, vägtullar, EV framtid, för att inte nämna - hon tror bilen som vi vet att det kommer vara i fara?

Bröd och cirkus till folket!

Foto: Espen Stensrud Visa mer

Vad är det coolaste zuseterköpet du kan göra? Har de plats för stora clownskor, klädda pudlar, cirkusduvor och elefantfodrar? Vi går in i manen och upptäcker!

Range Rover Sport: Världens bästa bil?

Foto: Range Rover Se mer

Gänget som arbetade fram Jaguar F-Type är också de som har lagt sina vantar på nya Range Rover Sport. Utvecklingen har skett parallellt. Den är 62 mm längre, 55 mm bredare och har 178 mm längre hjulbas än den tidigare Sport one. Läs allt om den nya brittiska wonderen - videon kommer här på Autofil. nej trots allt ...!

Bulk mästare

Foto: Stein Inge Stølen fler

Parkering bucklor och andra småskrammer är en av de mest irriterande att komma ur det bilägaren. Lyckligtvis finns det hopp. Möt Reidar Aune - en av Norges mest talangfulla bulkfixare!

Renault Twizy: Jag kommer att vila!

I trafikbilden är Renault Twizy åtminstone vid en viss tidpunkt. Även i relation till fotgängare med barnvagn. Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

Årets sällsynta bil läggs på vardagstestet. Hur bor det med ett fordon där saker som dörrar och fönster är frivilliga? Vi får några överraskningar från oväntade lag ...

Magic Monteverdi

En cavalcade av några av de finaste som bilvärlden har gjort; Bilar så sällsynta att du knappt sett någon av dem i verkligheten, oavsett hur många bilar du har varit på. Monteverdi är sällsynt produkt. Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

En schweizisk biltillverkare med italiensk design och amerikansk enhet. Kommer det bli bättre? Vi besökte den unika samlingen i Basel.

10 tävlingar måste du uppleva!

Vilka bilracing borde du ta med dig om du brinner för snabbhet och spänning? Herren tar dig igenom sin absoluta topp 10 lista.

Jet om det går!

Foto: All Over Press Visa mer

"i hastigheter upp till 55 km / t går smidigt, upp till 70 km / t det börjar gå exakt var den önskar och 130 km / t, sitter du och skaka och bara väntar på det hela att gå i luften, säger Colin Furze, som har gjort sin egen jet-cykel.

Detta och mycket mer finns i Auto File No. 11.

Inte abonnent? Klicka här och få tidningen rätt hem!

ADVERT

Mest populära