All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nytt liv till stugan kök

som på så många andra stugor som har varit för njutning under många år, var trä här också blivit ganska gul - med hjälp av solljus, matos och brännved. Alla ytor var ett med varandra, köksinredning och möbler ingår och det mörka nyans var med tiden blivit något av en lystyv.

Bureau är en framgångsrik använda inköp, nu med färska och förnyade honom.

Cabin ägare vill ha en kombination av målade ytor och trä struktur. Lösningen panel måla tak, inre fläck på väggarna och måla köks inredning och en del av möblerna. Bergskedja som omger stugan la riktlinjer för färgval, eftersom väggarna är nu i en ljus nyans av grå-beige. Taket är upplyst i en vit. Möblerna har fått nytt liv med en mörkgrå färg, vilket ger stor tyngd åt rummet.

väggarna är tystare, i en grå-beige betningsmedel. Möblerna från 1980-talet är att innan och diskställ sätter finputsning till en.

reds rinner

Det är roligare att laga växlarna nu i förnyade omgivningar.

Det är inte alltid man måste titta så länge eller så svårt att hitta inspiration till en färg. Den varma, kraftfull röd färg som används här har faktiskt sitt ursprung i plåt inredning. Det föll till familjen, och så bestämdes det. Så lätt det kan göras! Kök, byrå och diskställ är målad i samma färg som vi finner i mattor i kabinen.

Färgen ger energi och det rapporteras att den väcker aptiten - mycket bättre meriter än det borde vara tillräckligt leta länge efter!

Den röda färgen är taget från illustrationen på plattorna.

ADVERT

Mest populära