All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nytt liv i svarta jeans

Det är inte alltid lätt att hitta en jeans att frodas i. Därför vill vi favorit byxor kommer att pågå så länge som möjligt. De vanliga överlevnadstipsna kan tyvärr vara svåra att följa till punkten och punkten. Ibland behöver byxorna en tvätt, även om experterna rekommenderar oss att lämna. Och täta maskintvättar får ofta färgen att blekna, och de svarta jeansna visar sig vara ljusgrå och tvättas ut.

Få färg tillbaka

Dylon tyg färg Velvet Black från Alanor och Herdins' Wash det tillbaka! svart från Krefting.

Lyckligtvis finns det hopp, även om skadan redan har inträffat. Och om vi inte kan ge det eviga livet, kan vi åtminstone förlänga livslängden om några år.

Båda Herdins ' Tvätta den tillbaka! svart från Krefting och Dylon tyg färg Velvet Black från Alanor ger nytt liv åt bleknade tyger. Båda textilfärgerna är lämpliga för bomull, viskos och linneväv och är mycket lätta att använda. Den svarta färgen är tillbaka i jeans på bara några timmar. Du behöver inte tömma din plånbok på en annan svart byxa.

Herdins 'Tvätta den tillbaka! returnerar effektivt färgen till dina jeans igen.

På 1-2-3

De svarta jeansna behövde en gång en förfriskning.

Undertecknade köpte nya jeans för ett halvt år sedan, och efter några få tvättar skenade färgen betydligt. Innan byxorna gick i skräp försökte man rädda dem. Och det skulle bli enklare än vad som ursprungligen antogs. Herdins ' Tvätta den tillbaka! svart just agerade så, och plötsligt var jeansna nya.

Allt du behöver göra är att öppna väskan, tom innehållet direkt i tvättrumman och sätta på en Tvätt 40 grader med jeans. Vips, då har du svarta byxor igen. Kör även en maskin utan tvättmedel efteråt, så byxorna är klara att användas. Och läs alltid anvisningarna på förpackningen.

Nu är allt vi som svär svarta jeans dra en suck av lättnad som favoritbyxor kan pågå lite längre.

Det finns hopp om dina bleka jeans.

ADVERT

Mest populära