All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

"Nya" kök folie

Du behöver inte tömma din plånbok för att förnya köket. Designfolie är en enkel och prisvärd lösning som snabbt ger köket ett nytt uttryck. Och om du blir trött färg eller mönster, dra bara av folien igen. Här visar vi dig hur man snabbt och enkelt kan folie inredningen i köket.

LÄS OCKSÅ: 6 tips för att laga matlagning med låg budget.

så här:

Du behöver: Folie, montageset med kniv och ta bort sax lämpligt rengöringsmedel, pappershanddukar, tyg och maskeringstejp.

Framställning

1. Skruva av skåp och handtag.

2. Tvätta skåpdörren med lämpligt tvättmedel. Glöm inte att glida över för att ta bort ojämnheter. Torka av damm med en torr mikrofiberduk.

3. Lägg skåpdörren ovanpå folien och grova klipp med gallret.

Framställning: Skruva luckor och handtag, sänkor och möjliga Slip torka damm, och grov slipade följaktligen "> Beredning:... Skruva luckor och handtag, sänkor och eventuella Slip och torka av damm och grov därefter.

Fäst folie

4. det enklaste sättet att erhålla en slät, jämn yta när fästa folien från mitten och utåt. Använd tejp centrum för att stabilisera filmen.

5 . Börja på ena sidan av bandet. Ta bort skyddspapperet successivt samtidigt fästa folien till ytan. Använd en bort i små rörelser för att få ut luftbubblor. Ta bort tejpen och fäst resten av filmen på samma sätt. Arbeta från mitten av dörren och ut .

6. När folien är ansluten, använder kniven för att strimla kanterna

FEST fOLIEN... Bifoga tejp för att stabilisera och säkra folien medan du raderar ut luftbubblor Så strimlor fekal dig längs kanterna " > FEST fOLIEN: Fäst tejp för att stabilisera och fixera folien medan du raderar ut luftbubblor. Sedan skär du kanterna längs kanterna.

Final Finish

7. Skär små hål i handtagen innan du monterar dem och öppna skåpdörren igen. Då garderobsdörrarna är nya!

senaste FINISH: Stäng upp skåpdörrar och hanterar igen och voila: du är klar "> senaste FINISH: Stäng upp skåpdörrar och hanterar igen och voila: du är klar <999! >
ADVERT

Mest populära