All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ny generation linoleum - bra för vardagsrumsgolvet

- Fler och fler människor sätta linoleum på vardagsrummet, och inte bara i köket, sovrummet eller barnens rum, säger Gunni Marie Blunck på Forbo Flooring leverantör. Ofta är det unga människor som vill ha något annorlunda än de traditionella trägolv i vardagsrummet i den nya lägenheten har någon öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och passar därför väl med linoleum båda ställena, andra är mycket miljömedvetna och väljer linoleum därför .

Färger och design i takt med tiden

Marmoleum Betong är en av nyheterna i den nya enfärgade samling av linoleum från Forbo och bland traditionella serien finner vi marmore Marmoleum Real, som också har anpassats till de nya trenderna. Marmoleum Striato är en hyllning till 1950-talet historiska linjer och Marmoleum Graphic är en spräcklig linoleum, som sticker ut med sina nyanser av svart, vitt och grått.

Massor att välja från

är Golv Contractor Forbo lanserar nu en ny Marmoleum samling som innehåller alla 269 design och kännetecknas av en fascinerande samling av färger och mönster i en känslig balans mellan trend och tradition. Detta återspeglas i en rad nya färger och mönster, innovativa och berömda serier, vilket garanterar en perfekt harmoni mellan nya trender och respekt för traditionen.

Förbättrad yta

Förutom saneringen av färg och design, har det nya Marmoleum insamling en ny och förbättrad yta. "Topshield2" förstärker ytan från repor och fläckar. Detta gör rengöringen enklare och golvet har längre livslängd, även i områden med stor trafik.

Naturvänlig

Linoleum innehåller inga tillsatser som kan orsaka farliga avgaser. Det huvudsakliga råmaterialet är linolja extraherad från linfröplantor. Oljan blandas med harts, som bildar linoleumcement. Blanda cementen med finmalt mjöl av trä, kork, sten eller krita. Lägg till färg och rulla ut på en jutduk.

ADVERT

Mest populära