All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny generation Blu-ray-spelare

För dem som inte vet det är en Blu-ray-spelare är det enklaste sättet att HD-film underhållning. Blu-ray-filmer kan hyras och köpas i en bounty, vilket ger dig en bättre bild än till och med de bästa HD-filmkanalerna. Tack vare toppmoderna videoprocessorer, en Blu-ray-spelare ger också nytt liv åt dina gamla DVD-skivor, med bättre bildkvalitet än DVD-spelare Vintage.

Med andra ord, det här är det som gjorde för filmfreak i riktigt HD, och det behöver inte heller vara något djurglädje. Blu-ray-spelare är nu i sin fjärde generation, och de flesta av dem, inklusive prislappen, har blivit mycket bättre över tiden. Priset på de billigaste spelarna har länge varit under 2000, men också de riktigt bra spelarna har blivit billigare. Nu kan du köpa en fullfjädrad Blu-ray-spelare med högsta prestanda och funktioner under $ 4000.

Låg kostnad, hög kvalitet

Du får långt med sunt förnuft när man går ut och handla Blu-ray-spelare. Om du bara ansluter den till en 40 tums plattskärm, behöver du inte använda tusentals flikar på en dyr och avancerad modell. Men om du äger en större plattskärm, projektor och helst ett separat surroundsystem, finns det flera argument för att välja en dyrare spelare. Även små skillnader i bildkvalitet är uppenbara på en stor skärm, och ett separat ljudsystem kommer också snabbt att avslöja ljudets svagheter.

Utrustning och användarvänlighet viktigt

Eftersom skillnaden i bildkvalitet mellan de olika spelarna är så liten blir det allt viktigare att saker som finess och användarvänlighet finns på plats. De första Blu-ray-spelarna var notoriskt långsamma och spenderade mycket lång tid på uppstart och läsning av skivor. Det har blivit mycket bättre i den senaste generationen, men det är fortfarande en långsammare spelare med lite lägre användarvänlighet.

De flesta spelarna på marknaden har nu blivit BD Live-kompatibla. Det vill säga, förutom innehållet på skivan, kan du hämta exklusiva extrafunktioner från webben. Detta kräver en Ethernet-anslutning (vissa spelare kan också ansluta till trådlöst) och en USB-flash-enhet för att lagra materialet om inte spelaren har inbyggt minne.

Kom ihåg: En Blu-ray-spelare är bara entrébiljetten för högupplöst hemunderhållning. Maximal nytta av HD-filmerna kommer först med en bra bildskärm och ett separat ljudsystem, helst med fem högtalare eller mer.

LG BD370

Sharp utmanare

knivskarp bild, god användbarhet, godkända ljudegenskaper och inte minst ett attraktivt pris, gör LG BD370 framstår som en mycket bra köp i vårt test. BD370 har allt du behöver för att ha kul med Blu-ray, och är också mycket snabb och enkel att använda.I den mån LG accepterar att ställa in standarden för billiga Blu-ray-spelare, anser vi att listan ska höjas.

Pris: kr 3500

nordic. följa. com / en

+

Mycket skarp bild

Snabb start och åtkomsttid

-

Lite "ryckig" i rörelse

Läs hela testet här

Se också:

Undvik farlig överhettning: här är heta tips för korrekt träbränning!

Vet du hur man brinner ordentligt? Hur uppnås snabb och effektiv uppvärmning på det mest miljövänliga och ekonomiska sättet? Det finns ...

Harman / Kardon BDP 10

gröngöling

Harman / Kardon har investerat en del resurser på sin första Blu-ray-spelare, så många H / K-fans har väntat på. Tyvärr är resultatet ganska genomsnittligt, och BDP 10 kan inte riktigt stå upp mot tuffa konkurrenter. Som vanligt när man talar om Blu-ray, är det små skillnader, men de pratar inte med H / Ks fördel denna gång. Ett värdefullt alternativ till dem som vill ha en fullständig Harman / Kardon-inställning, men för alla andra finns det bättre alternativ.

Pris: $ 6000

www. Harman Kardon. com

+

Naturliga och tilltalande bild

Ljus i fjärrkontrollen

-

saknar lite skärpa del drivlina buller

Läs hela testet här

Pioneer BDP-LX52

För kräsna

Pioneers nya mellanklass spelare är på många sätt blivit en "high-end" modell där både bildkvalitet och funktioner möter extra kräsna bland oss. Den nya modellen har förbättrats på nästan alla områden, och med undantag för långsam start och läsning, en spelare som vi har lite att skjuta upp. Bildkvaliteten på Blu-ray och DVD är absolut toppklass, men när det inte riktigt upp till Panasonics nya toppmodell i form av bildskärpa. Prestationen hos Pioneer BDP-LX52 är dock så hög att du bör inkludera den här spelaren på listan över kandidater, särskilt för mer omfattande hemmabiosystem.

Pris: £ 6500

www. pioneer. com

+

Korrekt och skarp bild

Good justering

-

Long läsning tid

Läs hela testet här

Samsung BDP-3600

Racing delikatess

Samsung BD -P3600 har både externa och interna värden i ordning. Bakom det kompakta och vackra utseendet hittar du känsla med finess och god användarvänlighet. Bildkvalitet från både Blu-ray och DVD är mycket bra, och spelaren erbjuder ytterligare funktioner när det gäller trådlöst nätverk. Priset är inte heller något att säga, och Samsung BD-P3600 får därför en tydlig rekommendation.

Pris: £ 3500

www. Samsung. com

+

Mycket skarp bild

Snabb start och åtkomsttid

-

Lite grövre DVD image

Läs hela testet på lydogbilde. nej

Läs också:

Stort test på 32-tums till mindre än $ 10,000

Även om många vill ha en stor plattskärm på väggen är det fortfarande 32 tums mest populära TV-storlek för de flesta .

Pioneer BDP-120

Tough lättvikts

Pioneer BDP-120 är en kompakt spelare med fina prestanda, som fortfarande härbärgerar lite mellan barken och veden i detta test.På ena sidan får hård konkurrens av Panasonic DMP-BD80 och andra aktörer i klassen, men också utmaningar från sin egen grepp genom klart dyrare, men mer strömlinjeformad BDP-LX52. För att få fullt åtnjutande av Pioneer kvalitet du därför välja en något dyrare modell - vår stall tips är mellan modellen BDP-320 som vi inte har testat ännu, men vi tror kommer att bli ett starkt alternativ till de billiga BDP-120 och BDP-LX52.

Pris: $ 3000

www. pioneer. com

+

bra bildkvalitet på BD och DVD

Snabb start

-

Long läsning tid på Blu-ray

Läs hela testet på lydogbilde. com

Sony BDP-S360

Holder grepp

Sony BDP-S360 är en enkel och billig spelare som saknar de flesta av de extrafunktioner, men det gör jobbet den är inställd på ett bra sätt. BDP-S360 ger mycket smidiga och bekväma Blu-ray- och DVD-bilder, och tar inte onödig tid att ladda filmer. Användarkomfort är också högklassig. Om du bryr dig om bildkvalitet och användarvänlighet än att ha de flesta möjliga funktionerna, är det en spelare som kan rekommenderas om du hittar den till rätt pris.

Pris: $ 3000

www. Sony. com

+

slät och fin Blu-ray-bilder

Snabb start och åtkomsttid

-

Vissa bildstörningar på DVD

Läs hela testet på lydogbilde. com

Philips BDP7300

Avslutade Blu-ray race

Blu-ray spelare PHILIPS poäng genomgående hög och står ut med god användbarhet. BDP7300 reagerar lätt på kommandon från fjärrkontrollen och är väldigt lätt att använda med förnuftiga menyer. BDP7300 är inte den spelare som har mest utrustning eller funktioner, men definitivt ett av testets bästa "allroundere".

Pris: £ 3500

www. Philips. com

+

jämn och skarpa bilder

Snabb och enkel att använda

-

Måttlig utrustningsnivå

Läs hela testet på lydogbilde. nej

Läs också:

Vad ska du titta efter när du väljer TV?

När du väljer TV, börja med att kartlägga dina egna behov. Det gör det lättare att hitta i djungeln av märken, modeller och koncept.

Panasonic DMP-BD80

Class Skillnaden

DMP-BD80 är ett bra riktmärke för hur den senaste generationen Blu-ray-spelare ska bete sig. Först och främst är bildkvaliteten exemplifierande, med överraskande bra skärpa från både långsamma och snabba filmer. Panasonic har också bra resultat vad gäller utrustningsnivå och inte minst ljudkvalitet. En Blu-ray-spelare för entusiaster, som första gången köpare har råd.

Pris: $ 499

www. Panasonic. com

+

Super fokuserad och lysande bild

arbetshäst med funktioner

bra anslutning

-

Läsning av filmer kunde lätt ha varit snabbare

Läs hela testet på lydogbilde. com

ADVERT

Mest populära