All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Ny gratis - trendig enkelhet och val

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

Gratis är på många sätt typiska för Vedum. En naturlig och tidlös design. Många innovativa och tankeväckande detaljer, som den nya framsidan och smarta ytor för att lägga på saker. En mängd olika val som gör att den passar överallt.

- Det är en serie som är lätt att utrusta och använda, och det uppfyller en modern längtan efter enkelhet och användarvänlighet. Jag brukar sammanfatta att Free är hemtrevligt, funktionellt och mycket trevligt, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Förutsättningen för serien var att samla alla Vedums värden i en enda serie. Förutom design är det också materialval, kvalitet under tillverkningsprocessen och att erbjuda en mängd olika alternativ för sådana design och kompletterande produkter som speglar och lagring.

- Med Free du gör ett val och får gott om möjligheter. Det finns en serie som är personlig och säker samtidigt, säger Marianne Färlin.

Designern Jesper Ståhl beskriver talespråket som mästare och förtydligad.

Läs också:

För att dekorera julgran med julstjärnor

I år dekorerar vi julgran med julstjärnor - vi visar dig hur.

- Det finns inget som väger eller tar onödigt utrymme. Man kan säga att Free talar med små, nyanserade och väl valda ord, istället för att skrika sin bidskp, säger han.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära