All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nytt golv koncept från Sverige

Jätten mässan BAU i München i mitten av januari i år lanserade Bergo Flooring helt nytt golv koncept "Top Tile": en samling av moderna mönster och färger. Du kan också producera ett golv med motiv efter eget gottfinnande. Kakelarna har samma praktiska monteringslösning som tidigare och monteras enkelt med en gummihammare. Även dessa plattor är lätta att skära med ett sticksåg. Vad som är annorlunda med Top Tile är att ytan är gjuten utan perforering och har en slät yta som kan appliceras på olika mönster eller motiv.

praktisk lösning

Top Tile Trä är en attraktiv lösning för sportgolv

Den nya topp Tile våningen kan installeras nästan var som helst, även om det är omöjligt att lägga till andra golvtyper - t.ex. kalla, våta eller ojämna ytor . Golvplattor kan läggas utan omfattande förberedelser. Du behöver inte lim, skruvar eller naglar. Bergo producerade multifunktionella golv baserade på återanvändbara PP komposit i mer än 40 år och är helt fri från alla typer av gifter.

unikt uttryck

Top Tile Antique Chestnut är en elegant variant för detaljhandeln.

På grundval av denna golvkoncept kan du skapa hundra procent personlig golv, vilket kommer att vara användbart i butiker och andra affärslokaler. Produkten har testats och har en slitstyrka som gör den lämplig för golvområden med mycket trafik. inte bara butiker, utan också andra offentliga miljöer som mässor och mottagningar.

ADVERT

Mest populära