All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Nytt golv - antik stil

Drömmer du om ett svart eller vitt ljus eller mörkt trägolv? Idag är möjligheterna många. Golv Contractor Tarkett lanserar fyra nya pre-färdigt golv Epoque familj som alla har en antik och äldre utseende, men är moderna, trendiga och exklusiva.

Vintage Style

- Produktionen av Tarkett Epoque är tidskrävande. Det tar över hundra år innan ekrädet är redo för tillväxt. Noggrann process för sågning, torkning, inspektion, bearbetning, behandling och den nya kontrollpost till sju månader från sågverk till det färdiga golvet, säger Bodil Vassli, försäljningschef Konsument på Tarkett.

Resultatet är ett golv som har ett antikt utseende, men är exklusivt och hållbart. Med ett sådant golv kan du också skapa ett vintageutseende, även i ett helt nytt hus eller lägenhet.

- De fyra nya golvtyperna i den exklusiva trägolvsfamiljen Epoque är ek Winter, Oak Misty Gray, Oak Sandy Gray och Oak Country. Golven har en gammal och klassisk look - och ger intryck av att ha fått sin lyster och patina av år av dagligt slitage expanderar försäljningschef.

Utan lim

Golven som enkelt utan lim och det förenklar processen

- Epoque våningen är en 14 mm trägolv som är med T-lås låssystem för limfria installation. Golven har också fasadkanter som förbättrar det exklusiva utseendet. Det 3,6 mm tjocka slitskiktet behandlas med Proteco-lack, den mest slitstarka färgen på marknaden, vilket möjliggör 4-5 slipningar. Färgen ser ut och ger känslan av att vara ett oljat golv, men med lackets fördelar med underhåll och skydd, förklarar Vassli.

Var kreativ

Om du vill prova olika golvlösningar, prova golvtillverkarens hemsida.

- Med hjälp av programmet 3D room view, kan konsumenten komma in i programmet och utbyte golv och väggfärger på ett enkelt sätt att illustrera olika miljöer och kombinationer, sade Vassli. I programmet kan du välja mellan olika typer av golv, material, färger och mönster.

ADVERT

Mest populära