All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ny upplaga av Inspiration i butiken nu

Detta nummer ägnas åt färg. Du kan läsa om hur inredningsarkitekt Ellen Skifjeld använder färger, tapeter och textilier som passar in i en norsk lever i 2011. Vi har också besökt ett hem där färgerna är starka och som visar hur man kan ha en färgglad hem utan att vara gammaldags.

Viktigt badrum

Ett annat tema i tidningen är badrummet. Om du planerar att borsta badet kan du få råd här. Du kan läsa om vad Construction Industry Wet Norm är och varför du bör använda en våt certifierat företag att utföra arbetet. Du hittar också en översikt över material som du kan använda på badrumsväggarna. Kanske bör du välja våtfärg eller våt vinyl?

Moderna material

Om du vill ha ett nytt kök golv kan få bra tips på Inspiration. Vi tar olika golvtyper och ser hur det passar slitage som uppstår i köket.

Vi tar dig också till en funktionell bostad. Husägare har ändrat layouten och gjort lägenheten egna med bra detaljer och material. Kanske är tallar ett rätt val för dig? Pine är tillbaka, vanligtvis med en modern twist. Hur man använder träet kan läsas i Inspiration.

Gör det själv

I tidningen hittar du också praktiska råd som hur att renovera ditt kök med förlust, hur du målar en dörr som en mästare målare gör, och hur man ger taket ett uppsving genom att måla det.

ADVERT

Mest populära