All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Nya DVD-brännare till vardagsrummet

[Ugjyldig objekt (NAV)]

För alla som har provat en DVD-brännare, med eller utan en hårddisk, ett pussel som fortfarande säljs VHS maskiner nu under 2005.

Just nu har vi Panasonic hårddisk-inspelare i hela 400 GB inbyggt för att testa, och har varit inblandade aktörer både med och utan hårddisk, det är ingen tvekan: DinSide rekommenderar att du väljer en hårddiskutgåva.

Hårddisk inspelare:
 1. TEST: Pioneer DVR-520H - 80GB
 2. TEST: Philips HDRW720 - 80GB

Anledningen är enkel:

 • Du behöver inte ha en gratis DVD finns i utövande när som helst. I grund och botten kommer det alltid att finnas utrymme på skivan ?? och du kan hämta upp utan att leta efter tillgängliga skivor.
 • Living-DVD-brännare:
  1. TEST: JVC DR-M1
  2. TEST: Eltax Tangent DVR-500
  3. TEST: Philips DVDR-77

 • Du har plats för många fler inspelningar i god kvalitet . Om du bränner direkt till en DVD, har du normalt inte plats för mer än en timmes bästa inspelning av högsta kvalitet. Med en hårddisk har du också plats för de riktigt långa spelfilmerna i högsta kvalitet.
Av de modeller vi har testat tidigare är det Pioneers hårddiskmodell som vi har fallit för. Hittills har det varit den modell som varit enklast att använda.

Som nämnts vi nu Panasonics modell bygger på testet, och väntar på den nya hårddisken modell från Sony. Tills alla produkter är helt testas får du nöja sig med tryckinformation från Sony:

Tre nya godsaker från Sony

Sony presenterar nu tre nya DVD-inspelare, två med hårddisk och en utan.

Alla tre modellerna är:

 • Den "IQ Recording", där "I" står för Intelligent och "Q" för bildkvalitet, vilket enligt Sony gör det möjligt att spela in material med mycket hög bildkvalitet hög hastighet.
 • Alla spelare måste också vara Dual RW-kompatibla. Det vill säga de kan spela i DVD + RW, + R, -RW och -R format.
 • HDD modeller HX910 och HX710 handtag och en DVD + R med dubbla lager - DVD-skivor med en lagringskapacitet av 8, 5 GB.

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

 • De inspelare har också. Länk för enkel anslutning till en digital videokamera och redigering och kopiering av inspelat material till DVD eller inspelarens hårddisk. Feature Enknappskopiering gör det möjligt att överföra material från band till DVD eller hårddisk med en enda knapptryckning.

  Med funktionen Programredigering kan du också välja de scener du vill kopiera dem automatiskt. När du har definierat in och ut punkter samt ordningen av sekvenserna tar inspelare full kontroll över kameran och göra resten av processen utan att användaren behöver tänka mer på saken.

ADVERT

Mest populära