All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Ny tårtaxa av gammal aska

Så här:

1. Innan du börjar borra: Lägg till något under askan, till exempel ett litet träblock, så du har något att stödja borras mot när du kommer igenom.

2. Lägg i flera lager av maskeringstejp vid den punkt där du ska borra. Tejpen gör det lättare att hålla borren stabil. Gör ett kors i bandet där du vill ha hålet och var försiktig med att stanna nummer 6.

Det är viktigt att du sätter bandet i flera lager innan du börjar borra.

3. Kyl ner nudlarna och borra en gång i taget; Om det blir för varmt, kommer katterna att brista. Låt borren gå långsamt och ta hand om att ta pauser. När du väl kommit igenom och får ett hål i lådan är det en bra idé att ta bort bandet. När alla uppstigningar borras kan du börja fästa dem på den gängade baren.

4. Montera skålen så att beställningen blir en mutter, stor skiva, hakalås, liten skiva och mutter på varje våning. Överst, sätt hotmutteren som slut. Skruva inte muttrarna för hårt, så att tapparna riskerar att spricka.

Läs också:

13 sätt att bli av med irriterande smuts

Stickig ugnsdörr, svarta märken på parketten och en toalett med rostiga ränder. Känner du igen dig själv? Förtvivla inte - det behöver inte vara ...

På toppen av asken håller en skiva och en mutter allt på plats.

5. Under den nedre axeln behöver du en beröringsmutter. Nötternoten har spikar, så du måste börja klämma dem med en tång så att muttern blir helt platt och passar under den nedre axeln. Om axelns botten är så tunn att mutterns mutter skjuter ut genom hålet kan du lägga flera skivor på toppen av askan. Skivorna måste vara tillräckligt stora för att korsa hakmutterhylsan så att du får fast axeln med nästa mutter.

Det färdiga resultatet kan imponera mest!

Läs också:

16 super snabb lagringsidéer till köket

Finns det kaos i din köksutrustning? Här är 16 smarta lagrings tips och idéer som du enkelt kan fixa själv. Nu blir det beställningen i köket!

ADVERT

Mest populära