All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Ny komedi nation dusch, ny mixer och en ny mixer från FM Mattsson

FM Mattsson ny bländare 9000E II Underdel är mycket energieffektiva. Dessutom har den en ren design så det är enkelt att passa mixern i olika interiörstilar.

Nu introducerar FM Mattsson 9000E II Servant, en mixer i en elegant och lätt att placera konstruktioner. Men det här blandarbatteriet har mer att erbjuda. Den är mycket energieffektiv, eftersom den har uppnått den bästa nivån (A) i den nya svenska energiklassificeringen.

E-on i 9000E står för EcoSafe® och är baserad på miljömedvetenhet på alla nivåer, från den reducerade effekten av fabriken miljö och valet av material till de energi smarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt. Ett exempel på detta är strålkollektorns Eco Flow.

Denna funktion innebär att kranen fungerar som normalt, men flödet är begränsat genom luftindragning i strömmen av vatten så att biandaren är mycket energieffektiva.

Kallstart är en annan stor funktion att hävarmen ger kallt vatten till neutralt, dvs. inte blandat kallt och varmt vatten.

Kretspris 1 200 kr.

Ny mixer med många möjligheter

Med FM Mattsson ny väggmonterad ettgreppsblandare skapar lätt din egen unika mixer. Dessutom sparar du mycket vatten och energi.

Nu startar FM Mattsson flexibel och miljöeffektiv engreppsblandare för kök, badrum, dusch och tvätt. Den nya 9000E-serien 9000E mixerblandaren erbjuder många kombinationsalternativ.

Du kan få lång eller kort spak, badekartut, utlopp uppåt eller nedåt, en andra vattenutlopp eller anslut en handdusch om så önskas. Med denna mixer är det enkelt att kombinera vad du vill efter dina behov.

Läs också:

7 misstag du fixa badrummet

Har du ett avlopp som luktar illa eller en toalett som körs? Ta tag i de små fel i badrummet innan problemen blir större och dyrare. Vår expert Roger ...

mixer från 9000E-serien är också en miljö smarta val där E står för EcoSafe® baserad på miljömedvetenhet på alla nivåer. Bland annat minskas förbrukningen av vatten och energi med upp till 50 procent för köks- och tvättbatterier. Detta är tack vare miljövänliga funktioner som kallstart och Eco Flow.

Kallstart är en bra funktion att hävarmen ger endast kallt vatten till neutralt, dvs. inte blandat kallt och varmt vatten. Eco Flow innebär att kranen fungerar som normalt, men flödet är begränsad genom luftinloppsblandningen i vattenstrålen, så att biandaren är mycket energisnål.

Cirkelprisblandare 1800 NOK exklusive fäste och batteriladdare.

Ny miljövänlig kombidusch!

FM Mattsson utökar sin energieffektiva 9000E-serie med en ny kombination dusch.Modellen av tak och handdusch i en har en stor takräcke och massagestråle.

FM Mattssons 9000E dusch- och duschbatteri kompletteras nu med en 9000E kombinationsdusch med både tak och handdusch.

Läs också:

Tvättplattor

Har du tagit kakelarna i badrummet närmare? Om det finns en film på golvplattans yta är det dags att ge badrummet ...

Takduschdämparen har en diameter på 200 mm, vilket gör det extra bekvämt att duscha. Dessutom ger handduschen möjlighet att välja mellan strålningsstrålens två funktioner och den vanliga strålen.

Duschslangen är 1,75 m lång och monterad på duschstången

Det finns en solid och rymlig tvål och schampohylla. Kombinationsduschen

9000E erbjuder en bekväm duschkomfort. I kombination med 9000E säkerhetsbatteri får du Eco Flow-funktionen.

Det reglerar mängden vatten utan att äventyra komforten.

Kretspris 9000E kombinationsdusch, 4 300 kr.

Mer information: www. fmmattsson. nej

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

Åtta överraskande energikrafter

Även de mest energibevisade av oss kan slösa kraften utan att veta det. Här är åtta överraskande energiavgifter.

ADVERT

Mest populära