All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nya färger och trevligare måltider

Gula väggar är historia. Den nya, tysta, vårgrønne färg väljs med tanke på att alla av inventeringen bör behållas, så det måste vara lika lämplig för möbler till vägg mattan - kära tillgångar stiger upp igen och fin utsikt. Inte minst lyser den varmröda färgen på tapetet i fred, nu när den gula konkurrenten, som tidigare markerat rummet är borta.

White gav ljus

White, glänsande färg på taket reflekterar ljuset vackert och gör ståhöjd upplevt större och därmed ökar känsla av rymd. Fönsterkarmarna var lika mörka som golvet och dämpade naturligt ljus dramatiskt. Nu flyter det in!

Tjock och Thinny

Inne i fönstret hänger de tunna gardinerna som mjuker solljuset. Sidogardinerna har bottenfärg i en mörkare nyans än väggarna och plockar upp röda färger från skorstenen. Golvlistan finns i väggfärgen. Golvet var som nytt, slipat och oljat som det är.

Stora fönsterytor kräver ofta gardiner som har en funktion förutom den estetiska aspekten. Därför hänger de tunna gardin gardinerna inuti fönstren, och dessa dämpar solljuset efter behov. Sidogardiner är närmare textil, med bakgrundsfärg i en mörkare nyans än väggarna, och mönstret som registrerar röda från Kelim. På så sätt överförs mattor färgerna elegant till fönsterväggen.

"Nytt" golv

Golvet består av bred furubord, som länge förlorat sitt vackra, ljusa utseende. Och mörkt och slitstarkt som det var, det stal mycket av ljuset i rummet. Efter en rivning av en kvarn och ett gulaktigt vitmålat vitt pigment är det finare än nytt, vilket ger rummet en viktig och korrekt vikt.

Det gamla interiören är helt annorlunda och mycket fräschare, mot vårgröna väggar, vita målade tak och glaserade golv.

ADVERT

Mest populära