All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ny karta färg med experthjälp till färgschemat

Hur färg utomhus vägg färger inuti? Och hur hanterar du ljus från fönster i norr och söderläge när du väljer färgnyanser? De stora ytor dominerar stämningen och estetik i hemmet och det är viktigt att ta hänsyn till alla faktorer, så att man blir nöjd med färgschema.

Avgörande färgval

Med det nya färgschemat & ldquo; hemma av Flügger & rdquo; det är lättare att välja färger för de stora ytorna i hemmet. Det är viktigt att fastställa färgerna på de stora områdena innan man börjar med detaljer och dekoration. Därför innehåller & ldquo; inte hemma av Flügger & rdquo; bara 22 eleganta vita och grå juveler, men även expertens råd och vägledning för färgschemat som är avgörande för hemets estetiska estetik.

Arkitektrådgivning och tips

Arkitekt- och färgexpert Anne Christensen från Flügger har valt färgerna på "hemma" färgschema. Färgerna är uppdelade i en varm och kall skala. Kartan innehåller också hennes tips och råd om hur färgerna kan betona arkitekturen och möblerna i interaktion med ljus och skugga - och blanka och matta ytor. Dessutom har hon lagt fram några förslag på färgframsteg från rum till rum och effektiv användning av kontraster. Allt detta gör "hemma av Flügger" ett värdefullt verktyg för att färgschema i vitt, grått och neutrala nyanser.

Du kan ladda ner "Home by Flügger" gratis i Flüggers färg, där du också kan hitta inspiration och råd om färgval för de stora ytorna i hemmet.

ADVERT

Mest populära