All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Nytt lagförslag ekrar från Sony

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sony lanserar ett antal nya fordonskomponenter, där både enkel användning och överkomligt pris som i fokusera.

Radio och video samtidigt

MEX-R1 är namnet på huvudenheten, som är den första från Sony, som tjänar både radio och DVD samtidigt. lanserar också AV monitor XVM-F65, som enligt Sony är branschens första monitor med ett klick borttagning.

- MEX-R1 levererar topp ljud- och videokvalitet i ett paket, säger produktchef Lars-Kristian Leiro i Sony Norge. MEX-R1 hanterar CD-R / RW och DVD-R / RW-uppspelning och spelar naturligtvis MP3-filer. Det har också alla AV-ingångar och utgångar som krävs för att driva en mängd olika källor.

- Det är också den första DVD-huvudenhet med ZonexZone funktion som i korthet gör det möjligt för föraren att lyssna på radio eller musik från CD-växlare på de främre högtalarna, medan baksätespassagerarna titta på film

?? XVM-F65-skärmmodellen är också den första med demontering av ett klick för stöldskydd. Dessa är faktorer som vi vet är viktiga för många potentiella köpare, avslutar Leiro.

Klicka här för att se bilder och få priser på komponenterna

Eller vill du bara navigera och ljud?

Tillhör du gruppen som tycker att det är viktigare att ta reda på tid än att låta bakdörrspassagerarna titta på DVD? Då är en annan navigationsanläggning ett bättre alternativ.

Enligt Sony själva är CDX-NC9950 utrustad med den senaste och mest avancerade tekniken, och i likhet med Panasonic CQ-C9901N kan du ladda ner dina egna tapeter bakgrunder för personalisering av frontpanelens display. Spelaren hanterar självklart också MP3-filer.

Kanske viktigt är att detta är den första CD-radio, som kan kopplas med en avancerad DVD-baserat navigationssystem (Sony NVX-HC1). Således kan CD-radion på frontpanelen användas för att hitta i 21 europeiska länder. Alla vägalternativ kan visas på CD-radioskärmen, och systemet kan om så önskas ge röstinstruktioner, inklusive svenska, danska och engelska.

Mer om ljud och video i bilen:
  1. Gå multimedia bil
  2. Eltax ICE CR-440
  3. Blaupunkt Travel
  4. Bärbar bilnavigation
  5. Gorgeous tv till bil
  6. DivX i baksätet på Sony
  7. Ny bill ekrar Sony

navigations boxen (se bildespesialen) är liten och kan till exempel placeras i handskfacket. Observera att eftersom CD-radio och navigationsbox har sina respektive spelare är det möjligt att lyssna på radio eller musik medan navigationssystemet fungerar.

Klicka här för att se bilder och få priser på komponenterna

ADVERT

Mest populära