All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny bil för semesterpengar!

Det är oundvikligt. Varje gång vi autofile får extra pengar mellan händer börjar sinnet att virvla runt. Innan du vet har dina fingrar klickat på Finn. nej, och justera sökkriterium för att passa den summa pengar du har. Dörren till möjligheten är öppen, eller kanske är det Pandoras låda?

Frestelsen att byta en däckbil eller kanske att köpa en söt nummer två bil är dock bra. Då hjälper det också att valet är bra. Omsättningen är rekordhög, vilket är bra nyheter för köpare och säljare. Se bara till att du blir bra i bilen du letar efter. Då kan Autofils begagnade bilguide vara saken!

Här har vi valt ut tre intressanta bilar från vårt arkiv som vi rekommenderar dig att undersöka om semesterresa frånvarande och köpa lust är stor ...

Ford Focus Wagon

Denna lilla familjebil är en dold pärla på begagnade marknaden. Eller, dold och dold fru Blom. De översvämmer helt enkelt över. Det som är bra är att priserna pressas till det otroliga. För $ 30,000 får du en väl underhållen Focus Stv med bra utrustning. Då har du en fin smuts för att bära hela familjen utan att behöva bli uttråkad bakom ratten! Se hela testet av bilen här ...

Kontrollera vad du får för din gamla bil!

Volkswagen Golf III Cabriolet

För dem som inte är angelägna om vagnen utan vill ha något luftig att ströva omkring i sommardagarna kan vi rekommendera denna viken. Här får du en lätt cabriolet för mycket billiga pengar. Som en bonus kommer du att undkomma den värsta frisyrstämpeln, eftersom viken faktiskt ser harmonisk ut och stylas även utan ett ståltak. Det fanns inte någon som hanteras i nittiotalet ... Om det är en enkel bil att leva med, du hittar i den fullständiga testet här ...!

Undvik använda bilar - Läs våra 10 super tips!

Toyota MR2 MKII

Finns det en enklare bil att rekommendera för semesterpengar? Det måste i alla fall ske bra. Detta är en uppenbar redaktionell favorit både köra klokt och eiemessig, som har gjort upp mer hade MR2 i stallet vid ett eller annat tillfälle. Mid-motor, bakhjulsdrift, otroligt läcker och tidlös design och Toyota-kvalitet. Om du inte har bättre tid att spendera semesterpengar, har du helt enkelt ingen ursäkt. Läs vårt begagnade bilprov här och få en provkörning ASAP!

Letar du efter fler alternativ? Klicka genom vårt digre-använda bil test arkiv och hitta din favorit!

ADVERT

Mest populära