All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ny stuga med genomförda ytor

Önskan var ny stuga i högre områden med specifika funktioner och faciliteter, lättillgängliga i ett tillgängligt kabinen. Här borde de bara kunna gå upp och ha all önskvärd komfort.

Ägarna hade några olika önskningar och några vanliga. Han: Kraft, vatten, avloppsvatten, vattenburet värme, värmepump och bastu. Hon: Visa, rumsdelning, träverk, panel, fönster och färger. Sedan sätter det allt ihop.

Som du förstår - har idéer, diskussioner och förberedelser varit viktiga. Och inte minst, resultatet kommer ofta tillsammans för en hel del av tester, särskilt med färger - hur de beter sig på olika ytor. Vad de enades om var mycket godhet, även inomhus.

Internet var ett viktigt verktyg. De satte sig och letade efter olika leverantörer för att se vad de skulle gå för. På hyttstrukturen de gick snabbt bort från en lösning med tandad hytt - de ville timrade, på grund av kostnads- och energikostnader. Här finns en stor skillnad mellan hytten och hytten.

Användning hösten och vintern inne

Först de ansåg att köpa färdiga kit, men valet föll på att göra byggandet av en ensam projekt. Inte alla har kvalifikationerna, men här har de dimensionerat, ritat och genomfört projektet. Även dörrar och listverk har de karaktären.

Stugan på 100 kvadratmeter förseglades under taket att falla kom, så de hade vintern att bygga projekt. Det finns vatten borrade 110 meter ner i marken för att få vattenburna värmegolv, en stor fördel naturligtvis när alla ytor som ska behandlas.

Det har varit en varm fjällstuga där inredningen är i stil med de betade ytorna. Här finns varma jordfärger och element från naturen och en blandning av gammalt och nytt. Kabinen har sin personliga touch.

Sök gärna råd

aldrig så mycket planering - Resultaten är därför ofta på vägen. Kabinägarna har sökt och fått vägledning från Teknisk Service i Scanox. Och de har även gjort en hel del oppstrøksprøver innan de var nöjda med hur de produkter som anges på trä - insidan och utsidan.

-Det är en rekommendation för alla att ha en plan. Ta några extra material innan du behandlar väggar och tak och stryka några prov. Färgerna kan variera med typen av substrat. Till exempel är gran inte densamma som tall. På transparenta behandlingar, att fläcken, är det lätt att få ett resultat de inte planerar utan trial and error i början, säger Per Lund Nielsen Technical Services i Scanox.

Avslutade ytor

I hela hytten behandling av ytorna utförts.Det finns varierat något i inredningen under sovrummet, annars är färgerna kvar.

  • ROOF : På alla tak används en panel på panelen. Det är en lätt akryllack som ger panelen ett vitskuren, patinerat utseende. Det är tvättbart. I vardagsrummet finns monterade balkar som är inredda i mörkbrun färg i motsats till ljuspanelen.
  • VEGGER : Interiören används på väggarna. Färgerna ger rätt ljud, vilket betyder beröring, djup och färgning. En grov invändig bok ger ett genomskinligt utseende som håller den naturliga trästrukturen. Alla väggar är så raffinerade med interiörvax. Det ökar slingan på den inre boken och ger skydd.
  • GUL : Golven är i gran, en särskilt torkad variant från norra Sverige - i 3 cm tjocklek och en bredd på 22, 5 cm. Efter golvet behandlas golvet först med golvet. Därefter har stugan ägare valt en personlig och ovanlig behandling - med inredning under: första kappa lime-vit interiör under och sedan en kappa i en beige inredning under. Överst finns tre beläggningar med golvmatta, en färg som ger ett oljetryck.
  • PEIS, Fönster, dörrar, kökinteriör och golvlista : Här används en koksgrå färg (8202-G94Y). Det mesta av färgen sprutmålas på en målningsverkstad, men det finns självklart inget i sättet att det kan målas för hand.

ADVERT

Mest populära