All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Nytt golv golv?

Då kan den så kallade Bergoplat vara ett bra alternativ. Det unika med det här golvet är att det dränerar bort vatten och håller alltid en torr och fuktfri yta.

- Det här är en mycket användbar produkt med otaliga applikationer, säger Espen Josten på Storeys. Golvet kan läggas på någon typ av substrat och är särskilt lämplig för ytor som utsätts för överdriven fukt eller slitage, till exempel terrassen, garaget, förvaringsutrymmet, tvättstugan eller bastun.

Perfekt för terrassen eller balkongen

Terrassen och balkongen utsätts för allvarliga påfrestningar under året, i form av regn, snö och frost. Om substratet inte tål stressarna kan det bryta ut för att bli ful.

Fjällplattan kan å andra sidan tåla allt väder och stannar lika bra som sommar och vinter. Dessutom gör golvets dräneringsegenskaper det känns torrt och bekvämt även efter en kraftig regndusch. Dessutom förhindrar golvet att vatten ligger mot betonggolvet, vilket kan leda till dåliga lukt och sprickor.

I garaget

Ett annat alternativ är att sätta Bergoplat i garaget. Inte bara kommer ditt garage alltid att se rent och väl underhållet, men det kommer också att vara väldigt bekvämt och bekvämt att gå på. Skulle en av plattorna vara trasiga eller smutsiga, ändrar du bara detta och lämnar resten av golvet.

ADVERT

Mest populära