All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil + Gatebil försäljning

< 999> Kör i butiken och köp Autofil nu. Den här gången har vi utökat medföljande Gatebil till 76 sidor, så nu får du längs hela 184 sidor bilmoro.

Vill du läsa oss på iPad? Hur man gör det

Den här gången vi har testat ytterligare massor av coola bilar:

BMW X4

SUV klassen fortsätter att växa, och medan vi väntar på fler människor att komma med nya modeller, smäller BMW med sin coupe variant X4. Läs vad vi menar om det.

Foto: BMW Se mer

Gatebil på Vålerbanen

Gatebil-hits är bland de största bilfestivalene i Norge tre gånger höll. Vi har en stor träffrapport i Gate bil från Vålertreffet.

Foto: PER OTTAR WALDERHAUG mer

Vi har testat den nya Subaru WRX STI

Efter Subaru upphört att investera i WRC, ligger fokus på de långa körningar i stället. Därför är ny STI mycket optimerad för asfalt. Vi har testat det och ger dig domen.

Foto: Subaru Se mer

De andra verandor

Det finns 911 som gäller för de flesta människor, och du kan läsa om en hård trimmat en i detta nummer av Gatebil. Men Porsche har också gjort andra fantastiska bilar, vilket kanske passar din plånbok. Vi har kört tre veteraner du har råd med, nämligen 924, 944 och 928. Något för dig?

Foto: KAJ ALVER mer

Den skott

Den nya trenden i Gatebil miljö är att använda Toyotas fast 2JZ motor. Treliteren erhållas utan turbo, eller med både ett och två turbos och sitter i flera Toyota modeller. I detta nummer av Gatebil har vi tittat närmare på en Ford Granada med 597 hästar och en BMW 5-serie E60 med 850 hästar, naturligtvis från varje Supra motor.

Foto:

RUNE M. NESHEIM / CAMILLA S. TOFTERÅ mer Den perfekta road trip

Har du en liten sportig bil, det finns knappast mycket att förvandla en road trip i Alperna. Du får de coolaste vägar, många härliga tur kombinationer och inte minst galen landskap från förarsätet. Vi har testat vägarna för dig och gjort årets vackraste semesterväg för dig. Packa bilen.

Foto: STEIN INGE stulen mer

Famileracerne

du egentligen inte vill ha en liten snabb sportbil, men hamnen i uløkka med hustru, barn, hund och hus. Kanske dessa två gör samma sak utan att ha problem med finansdirektören?

Foto:

RUNE M. NESHEIM mer Ferrari ljus

Det ser ut som en arg Ferrari, men Alfa Romeo 4C är en avancerad leksaksbil, gjord för folket. Vi fick det på en regnig dag och träffade ESP.

Foto:

RUNE M. NOSE HEIM mer
ADVERT

Mest populära