All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil + Gatebil till försäljning nu

Njut av 100 + 68 sidor med material att läsa. I den senaste autofilen får du även GATEBIL i paketet. Om du är en abonnent har du redan fått den i en brevlåda.

Få tidningen rätt hem i brevlådan.

Om du inte går till affären och köper, finns det alltid den senaste tidningen i Appstore för nedladdning på iPAD. Så här fortsätter du.

Här är några av de viktigaste frågorna denna månad.

Lexus mot rokle

Alla norrmän kommer att ha SUV per dag och det finns chanser att det är trekant i stort test du vill ha. BMW M3 och Volvo XC6 är några av de bästa i sin klass i dag, men att möta motstånd från en mycket fräsch design och kör gärna Lexus NX 300. Vi ger dig dom.

BOENDE: Hela stadsdelen vill ha SUV. Den nya LEXUS NX300 kommer definitivt att göra livet ledsen för fler av konkurrenterna. Foto: ESPEN STENSRUD Visa mer

Race genom Europa i Datsun 240Z

Ett antal fina scener har upprättats med många spännande destinationer. Modball är ett av alternativen. Kolla hur Kim Inglar och vännen Wiggo Brattbakken gick ut packade ett gammalt schampo och ganska bullriga Datsun och körde från London till Ibiza.

FRÅN LONDON TILL IBIZA: Håll dina bilar med coola logotyper, kör precis rätt snabbt och fest passar bara mycket. Foto: KIM INGLAR Visa mer

Ford Mustang

Ford Mustang har varit en ikon sedan den lanserades 1964 och helt säkert håller på att laga mat. Nu hävdar de att de kan erbjuda ännu bättre körförmåga och ha tre spännande motoralternativ. Allt från en rå turbofirrer till en V8-bebis. Vi har testat det. Läs vår bedömning.

BURNEKONGE: Mustang säljs för första gången via Ford-återförsäljare i Norge. Kanske kan någon ha råd med det också. Foto: Ford Visa mer

GATEBIL träffar

Förra årets sista slår badrummet i solskenet. Utställningsrummet var fyllt till randen, depået var full av körande bilar och striderna var täta och spännande på planen. Både NM i Breisladd och GATEBIL Extreme erbjöd stora överraskningar. Vi har givetvis träffrapporten.

GATEBIL SEPTEMBER: Alvin Lægreid avslutade segern i en breisladd. Foto: COFFE mer

Mini Cooper S med många dörrar

Mini kommer att nå ännu fler köpare och ett sätt att göra det är att erbjuda en ännu mer praktisk bil. Den nya Mini Hatch är större i alla riktningar, men har den helt enkelt blivit för stor?

MINIMUM FÖR FEM: Vi har testat Mini Cooper S och SD med fem dörrar. Gissa vad vi tycker om det. Foto: Rune M. NESHEIM mer

Pontiac GTO

Denna bil är perfekt för drifting direkt från fabriken, men det var inte tillräckligt bra för Jon Haugland. Han gör starten på en till stor del hemmagjorda båtar.

European AMCAR: Jon Haugland slängde Jankerjern ut ur sin Pontiac GTO och ersatte den med en BMW V8.Foto: KAJ ALVER Se mer

Audi TT

Det såg ut som inget annat när TT visades 1995. Sedan dess har de varit så försiktiga med den design som knappast ser gafflar. Hur som helst, vad du ser här är helt ny TT i tredje generationen. Och om vi tror testföraren har det äntligen blivit en riktig sportbil och har världens coolaste instrumentpanel.

VIKTIGT ÄNDRING: Det ser nästan identiskt ut, men äntligen har det blivit en riktig drivaxel. Foto: AUDI Visa mer

ADVERT

Mest populära