All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny automatisk fil till salu NU!

Så mycket har bil kostar din ökat under de senaste 20 åren

Under de senaste 20 åren har den totala inflationen i Norge varit på 43 procent . Vi har tagit ett djupt dykk i hur mycket det kostar att köra bil idag. Du kommer att bli förvånad.

Test: Hont Civic Type-R Prototype

Som en av mycket få tidningar i världen, har vi varit i Japan och testat den nya Honda Civic R. Vi lovar att de är tillbaka med en rabiat snabb bil, så att de var före Inte minst på grund av minst 280 hk! Men du måste vänta länge. Det är nog inte till försäljning till slutet av 2015.

Dessutom körde vi en lätt CR-Z och en spännande inblick i hur Honda tänker på framtiden. Nu är det sport som gäller igen.

Honda Civic Type-R 2015 modell. Foto: Fred Magne Skillebæk mer

Test: Helt ny Maserati

Vi har testat den ultimata Italien har att erbjuda i form av stort utrymme och temperament från Ferrari. Kan det fresta känslorna av vad det kan ha när det gäller tyska konkurrenter Audi A8, BMW 7 Series och Mercedes S Class?

Maserati Quattroporte. Foto: Knut Arne Marcussen Visa mer

Audi lite cool sedan

Audi har utökat sitt sinne lilla sortiment. Det sista skottet på stammen är A3 Sedan. Vi har kört smart och snabb, nämligen S3-versionen med två liter turbo 300 hästar och en 1.4x4 TSI med 140 hästar. Är S3 värt 350 000 kronor mer?

Trial Audi S3 Sportsedan. Foto: Audi Visa mer

Renault Renault Renault

Renault har verkligen tagit fram designfronten ... igen. Men den här gången ser det inte ut "bara" konstigt. Det är gles i linjerna och kommer att fresta dig med många coola lösningar. Det viktigaste är ändå hög clearance och enkel åtkomst. Kommer det vara den mest populära bland unga eller pensionärer?

Captur deadlines med hög clearance och fina funktioner. Foto: Knut Arne Marcussen mer

AMG Special

Det är 50 år sedan Hans-Werner Aufrecht och Erhard Melcher började trimma Mercedes för spåranvändning. Vi firar evenemanget med ett test av AMG SLS och en stor historisk reflektion över hur AMG blev.

SLS AMG GT3 & AMG 300 SEL 2011 Foto: AMG mer

Månad okänd retro fil

Visste du att Ferrari engagemang för racing på sextiotalet skapat världens finaste Fiat? Fiat Dino är bilen som började som en katastrof, men det är en underbar klassiker idag.

Fiat Dino kom till på grund av homologe reglerna för Formel 2 i 1967. Foto: Stein Inge Stølen mer

TEST: Head up display

dyra bilar har head-up display som visar informationen i vindrutan. Nu finns det två leverantörer som erbjuder eftermarknadslösningar. Vi testar dem för dig.

Vi testar Head-up-skärmar. Foto: Rune M. Nesheim Visa mer

ADVERT

Mest populära