All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Från och med nu kommer alla abonnenter på Autofil och Gatebil att få båda tidningarna i brevlådan. Det blir dubbelt så mycket ämne för ännu mer. Här är några av de saker du kan läsa om den här månaden.

Din nästa familjens bil blir billigare

Vi testar den nya stationsvagnar i Golf klassen och drar slutsatsen att de har blivit så stor att du inte kan glömma dem som är en storlek över samtidigt som du sparar massor av pengar. Vi kommer att ge dig svaret på vilket som är bäst.

Porsche 911: Turbo eller GT3?

Vi har varit en av de tuffaste banorna i Europa och testade Porsche skarpaste verktyget Turbo S och GT3. En med fokus på racerbanan, den andra på den grova kraften. Vilken passar dig?

Miata-man

Mazda MX-5 duschat med komplimanger för hantering när den presenterades 1999, men bara upplevs av några få entusiaster. Vi besökte Miata mannen. Han blev rädd och har Norges grovaste samling av modellen.

Vi laddade ner Hyundais nya WRC-vapen

VW dominerar helt i Rally World Cup. Hyundai har tänkt att göra något åt ​​det. Autofil hämtade bilen till Norge och fick en exklusiv intervju med teamchefen för Hyundai WRC, Michael Nandan.

Foto: Knut Arne Marcussen mer

Vi har testat Skoda Octavia RS

Drömmer du om Golf GTI, men behöver stora herrgårdsvagn med plats för hela familjen? Vi testar om den nya Octavia RS är tillräckligt bra för dig.

Retrofil: Ikonen Peugeot 205 GTI

Från tid till annan vi bevittnar en bil som är så lysande att det helt roterar tur i ett företag. 205 GTI knackade ner som en bomb, och Peugeot blev någonting plötsligt ALLA önskat. Är det kul idag?

Använd: Maximal plats för minipris

Har du högst 200 000 och behöver mycket utrymme? Vi visar dig vilka två bilar som är de bästa köp just nu.

Violent Volvo

Magnus tog världen med överraskning när han visade sin PV-grå monster byggnaden på mässor och träffar under det senaste året. I GATEBIL kan du läsa vad som gör Volvo så speciellt.

V. I. P. på luft

Vi blev kär i en super glansig Lexsus LS460H ligger helt på marken i juli-träff. Kolla vad som görs med hybridbilen.

September Treasure

Årets senaste GATEBIL-festival presenterade bra väder och spelar bilar på banan. Vi har 7 sidor humör rapport.

BMW M3 (E36) Best Gatebil enligt 100 tusen

BMW M3 i den andra generationen är lite bortglömd, men säkerligen potenta. Läs varför det här är den perfekta bilen för dig, oavsett om du ska använda den på väg eller på väg.

ADVERT

Mest populära