All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Ny månad - ny Autofil. Ta Espen skarpa ledare på oberoende NAFs kampanj för elbilen. Och med ny trafikstatistik finns det också anledning att fråga om hur grönt vår elbilinvestering är i praktiken.

Vi har en exklusiv intervju med Mike Brewster och Edd China från tv-serien "Wheeler Dealers och slutligen Knut Arne Marcussen kört Porsche på den legendariska Ascari spår.

Långt till affären?

Alla versioner av 2014 till dags dato för Gatebil och Autofil väntar dig som tablett upplagor. du hittar dem på tabletter. till ett bra pris.

Gatebil Special kan köpas på tabletter <999 .> till löjligt 69.000.000 PS

Medlemmar kan ladda ner alla versioner helt gratis för att prenumerera. Test 6 antal Autofil / Gatebil + Power Bank för mobila 149 dollar.

under våren kommer vi att publicera alla Gatebil Magazine tillsammans med vår 10-årsjubileum. Stay tuned!

En ljus köp

vår journalist har provkört Mazda CX-3 och är helt säker på att detta har potential att bli en framgång, så CX-5 har blivit. Läs varför.

teknik som kan skära benen av din

vi har väntat p ganska lång tid! Nu har vi slutligen försökte de nya laserljus ut i verkligheten. Först ut med superlätt, BMW och Audi

Facelift som verkar

BMW 1-serie har aldrig varit särskilt söt. Nu har den fått hårdare framsida, bredare ljus och turbo på alla motoralternativ. Även på den litte trecylindriga 1, 5-liters enhet i 116.

Bra små inköp till 200. 000

Söker bra bil till cirka 200 000 kr, är månaden stort test plats för dig: VW Polo, Skoda Fabia, Hyundai i20 och Mazda 2 är alla helt nya bilar. Vilken är bäst?

Asabø mot S. Solberg. Vem är snabbast runt Vålerbanen

Vi tog helt enkelt de två dyraste och lite mer än de flesta super vi kunde hitta, satte Fredric Aasbø och Henning Solberg vid ratten, stängd Vålerbanen för en dag, och sätta världens främsta

och enklaste frågan: Vem är snabbast?

Japan första Supercar

Särskilt i Gatebil miljö Nissan GT-R blir hög. Då pratar vi först och främst om de senaste modellerna R32 och senare. Vi har tittat på några absoluta godsaker från tiden före dessa.

Följ oss på Facebook:

Autofil

Gatebil

ADVERT

Mest populära