All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Ny månad, nytt ark. Den här gången jämför vi olika framdrivningstyper till varandra. Porsches lösning med boxmotor i staketet hör till de principer som har använts från morgondagens dagar och representerar stenåldern.

I den andra änden hittar vi den ultralätta Tesla Model S som går igång.

I mitten av har vi BMW i8, som använder lösningar från båda lerorna. En trecylindrig mittmotor och en elektrisk motor.

Läs saken och ta reda på vilka fördelar och nackdelar vi hittar med lösningarna.

Vill du inte gå till affären? Läs oss på iPad för en bråkdel av priset. Erbjudandet gäller till och med den 15 februari. Prenumeranter har fri tillgång.

Lyx i Los Angeles

Mercedes lanserade nyligen sin nya Maybach. Vi skickade journalisten handla för ny klänning och champis för att verkligen veta lyxen.

Foto: ANDREAS LINDLAHR Se mer

Ny storsäljare från Land Rover?

Little Freelander har fått en efterträdare. Land Rover Discovery Sport har samlat in mönster från både små systrar och stora bröder och är den mest populära i modellserien. Vi visar varför det skiljer sig från rök.

Foto: Knut ARNE MARCUSSEN mer

Coupe-killer från Lexus

Lexus vill att bita av mer och mer av marknaden och lansera flera nya bilar inom flera segment. Nu kommer Coupe RC-F som kör rakt i halsen på BMW M4 och Mercedes C-Class Coupé. Vi ger dig dom.

Foto: LEXUS Visa mer

Hur olika är de?

Volkswagen erbjuder allt från den tråkigaste tråkigt att dem roligaste av roliga en och samma kropp. Vi hämtade den billigaste golfen du kan köpa och jämföra den med en topputrustad Golf R. Du kommer bli förvånad över resultatet.

Foto: STEIN INGE stulen mer

Den ultimata klassiska

Duesenberg var en av de verkligt exklusiva biltillverkare i början av 1900-talet, och Model J, kanske deras mest framgångsrika modell design klokt. Priserna är astronomiska. Svein Rust köpte här en kopia, och även dessa är eftertraktade bilar idag. Vi deltog i exklusiv vinterkörning.

Foto: Arnstein Landsem mer

Lika men mycket olika

Du kommer att ha sportbil istället för SUV du har. Då har du förmodligen råd med Porsche Cayman och Alfa Romeo 4C. Efter att ha läst är du inte säker på vilken bil som passar dig bäst.

Foto: RUNE M. NESHEIM Visa mer

ADVERT

Mest populära