All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Nu ligger autofil i bladhyllorna folket. Titta fram emot 92 sidor kärleksfulla. Vill du ha hemma i en brevlåda? Prenumerera på prenumerationen här.

Sanningen om TESLA

Överväger du Tesla som familjebil? Nu har det varit på norska vägar ett år. Många människor älskar det, och en hel del människor har sagt det till hat. Vi mäter bilens hjärtfrekvens. Vi har pratat med Tesla, taxichauffören, en kritisk ägare, bilbärare, en glad ägare ... och självklart testade den sig själv.

Test: BMW: s två nya Coupee

Coupe marknaden är inte den största i Norge, men få ta råd att köpa linje vackra bilar. Vi har testat både BMW 2-serien och 4-serien ... Vem gillade oss bäst?

Ny Qashquai

Nissan hit flash med Qashquai. Nu har den också en fet design. En bil att satsa på för dig och din familj?

Elbil i kylan

Kia kommer med elbilen Soul till Norge. Vi testade det i iskall Arjeplog i Sverige för att se efter det tolererade, riktigt kalla vintervädret.

mer

Andra tester denna månad:

Electric Hummer, Opel Insignia OPC AWD, Range Rover Sport 5. 0 Supersharged och Opel Meriva 1, 4.

Frank intervju med Walter Röhrl

A Med tiden betraktades han som världens bästa rallyförare. Den 66-årige är fortfarande en mycket skicklig förare med tydliga åsikter.

Stones

Toyota RAV4 har kommit i en helt ny version. Skoda Yeti och Hyundai IX35 har stått framför sminkspegeln. Vi testar dem och försöker ta reda på vilka som kommer att charma mest om försäljningsstatistik?

Glömt sportscoupéer till förmånliga

I skuggan av Porsche 911, Nissan Skyline, Aston Martin och Ferrari är Nissan 300XT TT och Jaguar xk8. Nu får du dem under 200 000 kronor.

ADVERT

Mest populära