All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Autofil nummer 10 är till försäljning och pojke har vi kunnat testa alla 14 bilar. I det här numret, vi verkligen plaskar oss i rå behandlar de flesta av oss kommer att lägga Lanka, tog Fords nya behandla Mustang i Tyskland, förkläde Mazdas rolig och billig biljett till snabbt och roligt, och tittade på ett franskt 50-årig . Här är några av vad du kan läsa.

För långt till affären?

Alla utgåvor från 2014 till och med av Gatebil och Autofil väntar på dig som tablettutgåvor här .

PS: Prenumeranter kan ladda ner alla utgåvor gratis.

Bli abonnent: Testa 6 antal Autofil / GATEBIL + Powerbank för mobilen för 149 volt.

AMG GTS mot rök

Det har skottat ett antal snygga sportbilar paret under de senaste åren. Lexsus RCF till exempel med alla 477 hästar från en V8-motor, den speciella vackra Jaguar F-Type som nu finns med fyrhjulsdrift och spin skulle Mercedes AMG GT S med totalt 510 hästar rätt på bakhjulet. Den stora fråga är om någon av dem kan mäta sig mot riktmärket idrottsvärlden Porsche 911 4S

Nästan tas för smuggling

Vi skickade vår velparfymerte Morten ner till Tyskland för att hämta den enda Ford Mustang som Ford Norge har för avsikt att ta in i landet som demobil. Läs om hans erfarenhet av häst ... och känslan han fick när han greps för smuggling försök bil till 1, 3 miljoner när pappersarbetet var inte för att bilen.

Mazda MX5 2015 mer

äntligen ser tuffa ut också

Mazda MX5 har alltid satsat på körglädje, men har också alltid varit en bit under motoriserad. Det nyaste är givetvis lättare än föregångaren, men också något som är ovanligt som mindre än föregångaren. Faktum är också kortare än den första generationen. Kolla in hur bra det verkligen är.

mer

R einspikka galenskap

Efter fem års väntan är äntligen Honda Civic Type-R igen. Gissa om det var värt att vänta.

Minns du det här?

De flesta av oss kommer ihåg Renault 16 som en väldigt fin bil, men när det kom för 50 år sedan revolutionerade den kompakta klassen.

Behöver du billig 7-sits?

Om du behöver tre rader är urvalet ofta lutat. Vi tittar på Mazda 5 och Opel Zafira

ADVERT

Mest populära