All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil försäljning

Ny månad, ny blad. Det sker mycket i bilvärlden en dag. Det finns många bilstart och parisherna har bråttom. Du kan läsa alla de senaste nyheterna om autofil. nr. I tidningen kategoriserar vi mässan mer.

Läs AUTOFIL och GATEBIL på iPad.

Under denna tid kan du njuta av denna tidning. Vi gissar att många är nyfiken på Volvo XC90 och ny e-Golf. Läs några av vad du får i Issue 13.

Är du inte abonnent? Få det rätt hem i brevlåda.

Allt du inte visste om Volvo XC90

Vi älskar Volvos SUV, men XC90 är gammal. Även om nybörjaren kostade en miljon dollar i 1927 kopior, slogs bilarna bort på kort tid. Vi har blivit nya XC90 i sömmarna. Du kan läsa om alla nyheter.

Katter ur väskan

Jaguar vill jaga på 3-seriens terräng. XE är vapnet de ska jakta på. Först ut med en tre-liters bensinmotor på 340 hk och 450 Nm eller Norge Friendly förtroende medan diesel med 163 hk och 380 Nm.

M4 Cab är här

Vi avslutade sommaren med ett ordentligt M4 cab test. Nu tillbaka till rack, men den här gången kantas med två turbos. Högtalare och 173 000 kronor billigare än föregångaren.

Jeep Cherokee

Jeep har nollor i Volvo XC60 och kollegor som huvudsakliga konkurrenter. Den har ett mycket omfattande utrustningspaket och fyllt med säkerhet.

Den stora elbil prov

VW Golf och Kia Soul Electric kom ut på marknaden ungefär samtidigt. Den så normala är det möjligt att få det. Den andra med design och lösningar som ingen annan har. Vilken är bäst och hur handlar de om BMW i3 och Nissan Leaf.

Tesla till Paris

Tesla ståtar med 50 miles av räckhåll. En av våra autofile-läsare kontrollerade hur det var att spendera på semester till Paris.

ADVERT

Mest populära