All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ny Autofil och Street Car till salu nu!

I den sista Autofil du också få med Gatebil i paketet. Om du har en prenumeration har du redan fått den i brevlådan. Här är några av de saker du kan njuta av:

Familjekrig

Aldrig har familjesegmentet mer att erbjuda. Alla skärps med utrustning du vill ha och det utrymme du behöver. Vi testa de mest spännande mot varandra. Vilken är den bästa av VW Passat, Ford Mondeo och Peugeot 508? Vi har svaret.

tuff match: Ny Ford Mondeo mot nya VW Passat och Peugeot 508. Foto: RUNE Nesheim mer

Tuning News 2015

Styling är liknande sätt. Innovatörer måste ha den senaste, djärvaste och fetaste. En särskild plats i världen är en indikation på vad vi kan förvänta oss här hemma ... om fem år. Sema Motorshow är världens största mässa av sitt slag. Vi var där och visar dig vad vi har förtroende för.

BIG I USA: I USA är allt stort, även på SEMA. Visa mer

Mercedes-AMG GT

Mercedes vill äga sportmarknaden som Porsche 911 äger idag. Bilen de ska ta är AMG GT. Nyckelord: 4-liters twinturbo V8 med 510 hästar, bakhjulsdrift och fyra platser. Låter det roligt? Vi har varit i San Francisco och testat det.

VIKTIGA FUNKTIONER: Mercedes-AMG GT testas i Kalifornien. Foto: Lord ARNSTEIN LANDSEM Visa mer

Prisvärda fickor

VW Polo GTI har en ganska viktig ansiktslyftning. Ändringarna är inte lika stora utanför som under skalet. Det har varit en viktig förändring. Större motor och tillgänglig med automatisk växellåda. Vår slutsats kan vara lite överraskande.

VW POLO GTI: Ny Polo GTI erbjuder mycket körglädje. Foto: VW Visa mer

10 fotograferings bromsar

Lyxig stationsvagnar efterfrågas igen, men historien om den här typen av bilar är gamla. Kolla Herrens 10 favoriter.

Herrens lyssnare: Herren fortsätter med sina topp 10 segrar, den här gången, Shooting Brakes. Foto: GM mer

Quads 880 000

Andreas Sørlie Auge Berg har lämnat sitt intresse för ATV och UTV gått flera hack för långt. Hans två fyrhjulingar är dyrare än de flesta av oss använder på familjebilen.

DARKA BRÄNSKA KRYCKOR: Polaris erbjuder tuffa saker för dem som vill ha en fyrhjuling. Foto: RUNE Nesheim mer

Audi RS Q3

Audi minsta SUV har fått en kurs av anabola steroider och blivit ett allvarligt rolig bil. En femcylindrig strömplugg med underbart ljud och fyrhjulsdrift är receptet på en underbar vinterbil.

AUDI RS Q3: Med RS Q3 har en ny rejäl Audi att sätta tänderna i. Foto: Audi Se mer

Opel Lotus vagn

Vad gör du när du dreglar för en Opel Lotus, men vill ha en stationsvagn. Du bygger en kurs och trimmer den till nästan tre gånger den ursprungliga effekten. Ta en titt på bilen Lotus beklagar att de aldrig byggt sig.

TRY OMEGA: En riktigt tuff och avslutad Opel Lotus Omega finns på plats i Gatebil. Visa mer

ADVERT

Mest populära